Hava Durumu

Küçük çocuğa olmak istediği meslekten sürpriz doğum günü kutlaması

Ümraniye'de polis olmak istediğini söyleyen, bayramda da polis kıyafeti giyen 6 yaşındaki Ali Umut Erkul'a polisler sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Kendisine hediye de verilen Ali Umut, daha sonra polis otosuna binerek siren de çaldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2020 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2020 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Küçük çocuğa olmak istediği meslekten sürpriz doğum günü kutlaması

Ali Umut Erkul'un polisleri çok sevdiğini, polis olmak istediğini söyleyen ailesi, bunu durumu emniyete mail atarak iletti. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri bunun üzerine aile ile temasa geçerek, çocuk için doğum günü sürprizi hazırladı. Ailesinin kendisine aldığı polis kıyafetiyle gelen ekibi karşılayan Ali Umut'a, polisler tarafından hediye paketi de verildi. Polisleri görünce şaşıran, sevinen Ali Umut, daha polis otosuna binerek siren çaldı, polislerin arasında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Doğum günü kutlanan Ali Umut Erkal, "Büyüyünce polis olmak istiyorum. Özel harekat polisi. Mutlu oldum " diye konuştu. Çocuğun babası Birol Erkul de " Emniyetimizle irtibata geçtik, sağolsun kırmadılar bizi. Mutlu olduk. Dilerim hayali gerçek olur "diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.