Hava Durumu

Küçük kızları istismar ettiler: Hapishane Hannibal'a göre

ABD'de 18 yaşından küçük kızlara cinsel istismarda bulunduğu ve fuhuş ağı oluşturduğu suçlamasıyla tutuklanan ve hapishanede intihar eden milyarder iş adamı Jeffrey Epstein'ın sevgilisi Ghislaine Maxwell, hapishane koşullarının Kuzuların Sessizliği'ndeki seri katil Hannibal'a uygun olduğunu söyledi

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Küçük kızları istismar ettiler: Hapishane Hannibal'a göre

Cinsel istismar suçlusu Jeffrey Epstein'in eski kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, Epstein adına reşit olmayan kızları tedarik etme ve cinsel amaçlı insan ticareti ile ilgili suçlamalar kapsamında tutuklanmıştı.

Epstein ile güçlü dostlarının cinsel istismarda bulunmaları için reşit olmayan genç kızları temin ettiğine dair kanıtlar yıllardır ayyuka çıkan 58 yaşındaki Britanyalı Ghislaine Maxwell hakkında Epstein'ın istismar kurbanlarını belirlemesine, dost olmasına ve istismara hazırlamasına yardım ettiği, bazı vakalarda istismara bizzat katıldığı belirlenmişti.

HAPİSHANE ORTAMININ 'KUZULARIN SESSİZLİĞİ FİLMİNDEKİ SERİ KATİL HANNİBAL'A UYGUN OLDUĞU İDDİASI

Maxwell'in avukatları tarafından New York'taki Second Circuit temyiz mahkemesinde sunulan 31 sayfalık bir belge ile üçüncü defa kefalet talebinde bulundu.

Belgede, Maxwell'in 59 yaşında kimseye tehdit oluşturmayan bir kadın olduğu, Bill Cosby, Adnan Kaşıkçı ve mafya babası John Gotti gibi ciddi pedofili suçlamalarıyla karşı karşıya olan erkek mahkumların kefaletlerinin kabul edilerek cinsiyet ayrımcılığı yapıldığını öne sürdüler.

Ayrıca Maxwell'in hapishanede karşılaştığı muamelenin kötülüğünü vurgulamak için dünyaca ünlü 'Kuzuların Sessizliği' filmi benzetmesi yapılarak, böyle bir ortamın ancak baş karakter seri katil 'Hannibal Lecter'e uygun olacağını belirttiler. Hapishane yemeklerinin yenilemez durumda olduğu, taciz skandalının başrolü olan Maxwell'in hızla kilo verip, saçlarını kaybettiğini söylediler.

İddialara göre, Maxwell, her 15 dakikada bir el feneriyle aranmak üzere uyandırılıyor. Ancak yargıç, fuhuş zincirinin merkezindeki kadının kaçma tehlikesi olduğunu beliterek talebi reddetti.

EPSTEIN HÜCRESİNDE ÖLÜ BULUNMUŞTU

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan milyarder Epstein, tutuklu bulunduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde geçtiğimiz yıl 10 Ağustos'ta ölü bulunmuştu.

Yetkililer, Epstein'ın ölüm sebebi olarak intihar ettiği bilgisini paylaşmıştı.

Ölümünden birkaç hafta önce de Epstein, hücresinde gardiyanlar tarafından baygın halde bulunmuş, boynunda görülen çürük izleri intihar teşebbüsü veya diğer mahkumların saldırısına uğradığı şüphelerini gündeme getirmişti.

66 yaşındaki Jeffrey Epstein, en küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamalarıyla yargılanıyordu.

Hücresinde intihar eden Epstein'ın öldürülmüş olabileceği iddia edilmiş, Epstein'in kardeşi tarafından ölümünü araştırmak üzere özel görevlendirilen New York Adli Tıp Kurumu eski otopsi uzmanı Dr. Michael Baden, Epstein'ın vücudunda intihar ile çelişen ve cinayete dair işaretler olduğunu söyleyerek, "Delillerin intihardan daha çok cinayete işaret ettiğini düşünüyorum. Çünkü (alt çene ve gırtlak arasında bulunan) hyoid kemiğinde, özellikle tiroid kıkırdağında intihar için olağandışı sayılan ve boğulmaya işaret eden 3 kırık var. Bu üç kırık, kendini asarak gerçekleştirilen intiharlarda çok sıra dışı bir şey ve daha çok boğulmanın yol açtığı ölümlerde görülüyor." ifadesini kullanmıştı.

TRUMP VE PRENS ANDREW İLE YAKIN ARKADAŞ

Yatırım fonu yöneticisi milyarder Epstein'ın, aralarında ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkanı Bill Clinton ve İngiltere York Dükü Andrew gibi güçlü isimlerin de bulunduğu çevrelerle yakın arkadaşlığı kamuoyunda tartışma konusu olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.