Hava Durumu

Kupa sana feda olsun

Ertuğrul Sağlam'ı ve futbolcuları ziyarete gelen kas hastası Cemil Bulum, herkesi duygulandırdı. Başarı çalıştırıcı yoğun ilgi gösterdiği Yeşil Beyaz sevdalısına Türkiye Kupası'nı kazanıp kendisine vereceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2012 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2012 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kupa sana feda olsun
Barış YALIM

Bursaspor'un dünkü idmanı öncesi duygusal anlar yaşandı. Kas hastalığı bulunan 12 yaşındaki Yeşil Beyaz sevdalısı Cemil Bulum, Özlüce Tesisleri'ne gelerek takımı ziyaret etti. Daha önce Ertuğrul Sağlam'ın hastanede moral verdiği Cemil, ambulansla tesislere geldi. Doktorlarının eşliğinde sedye yardımı ile sahaya giren minik Timsah'a Ertuğrul Sağlam ve futbolcular yoğun ilgi gösterdi.

FORMA HEDİYE ETTİ


Sadece gözlerini hareket ettirebilen Cemil'le uzun uzun konuşan Sağlam, "Türkiye Kupası'nı senin için alacağız. Bursa'ya geldiğimizde de kupayı sana getireceğim. Söz veriyorum. O kupa sana feda olsun" diyerek yine alkış toplayacak bir harekete imza attı. Kaptan Ömer Erdoğan ise tüm futbolcuların imzaladığı formayı Cemil'e hediye etti. Minik taraftarın duygusal anlar yaşadığı görüldü.

KUPA BURSA’YA GELECEK


Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi ise basın mensuplarının karşısına çıktı. Son üç yılda büyük başarılara imza attıklarını ve buna bir yenisini daha eklemek istediklerini belirten Sağlam, "Şampiyonluğun yanına bir de Türkiye Kupası'nı koymak çok istiyoruz. İnşallah taraftarımızın desteği ile bu kupayı Bursa'ya getireceğiz" dedi. Başarılı çalıştırıcı ayrıca kupayı kazanamama halinde taraftarın aynı soğukkanlılıkta olmalarını istedi.

BİR GARİPLİK VAR


'Türkiye Kupası'nı alamazsanız UEFA için 3 eleme oynayacaksınız oysa Beşiktaş bir ön eleme oynayacak, sizce bu haksızlık değil mi?' şeklindeki soruya Sağlam, "Bir gariplik var doğru söylüyorsunuz. Kaybedersek diğer tarafta ortaya koyduğumuz başarının hakkını alamamış olacağız. Federasyon tabii bunda UEFA'nın istediği kriterler ne bilemiyorum ama böyle bir şey ortaya çıktı. Ama ortada anlaşılmayan bir durum var açıkçası" diye cevapladı.  



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.