Hava Durumu

Kupaya doymuyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Kadınlar Masa Tenisi Süper Ligi'nde sezon boyunca 7 etabı namağlup geçerek 36 puan topladı ve en yakın rakipleri Fenerbahçe ve TİGEM'in 3 puan önünde mutlu sona ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2017 07:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2017 07:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kupaya doymuyor

Spor Toto Kadınlar Masa Tenisi Süper Ligi'nde şampiyon Bursa Büyükşehir Belediyespor oldu. Sezona mücadele ettiği 3 kulvarda da şampiyonluk parolasıyla başlayan ve önce Ziraat Türkiye Kupası, ardından da geçtiğimiz günlerde Avrupa'da ETTU şampiyonu olan Büyükşehir'in raketleri dün Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maçın ardından en yakın rakipleri Fenerbahçe ve TİGEM'in 3 puan önünde 39 puanla Spor Toto Süper Ligi'ni de ilk sırada tamamladı.

HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ

Mücadele ettiği 3 kulvarı da şampiyon olarak tamamlama başarısını gösteren Bursa Büyükşehir Belediyespor'a son kazandığı Spor Toto Süper Lig kupasını Masa Tenisi Federasyon Başkanı Kerim Koç ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık verdi. Törenin ardından konuşan Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik, "Sezon başında hedefledikleri bütün kupalara ulaştık. Bir sonraki sezonda başarılarıımızı bir adım daha ilerleterek Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nu da Bursa'ya kazandırmak istiyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.