Hava Durumu

Küplüpınar Yeşildağspor bomba gibi geliyor

Yeşil Beyazlı takımın genç başkanı Nihat Albayrak, görevi devraldıkları gibi startı hemen verdiklerini, bu sezon mutlak başarı istediklerini belirterek devlet büyüklerinden yeni bir tesis talebinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2021 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2021 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Küplüpınar Yeşildağspor bomba gibi geliyor

Bursa Amatör futbolunun tarihi çınarlarından biri olan 1.Amatör Küme takımlarından Küplüpınar Yeşildağspor, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Yeni sezon öncesi kadrosunu 9 yeni transferle güçlendiren Yeşil Beyazlı kulüp, altyapıdan çıkardığı genç isimlerle birlikte adından söz ettirmek istiyor. Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Keles'te yaptığı kampla yoğun tempoda sürdüren Küplüpınar Yeşildağspor'u Antrenör Ahmet Aydoğan çalıştıracak.

Küplüpınar Yeşildağspor'un genç başkanı Nihat Albayrak, görevi deraldıkları gibi startı hemen verdiklerini belirterek bu sezon mutlak başarı istediklerini söyledi.

YENİ TESİS İSTİYORLAR

Başkan Albayrak, "Kulüp genelinde altyaş gruplarında ve A takIm olmak üzere 3 aylık süreçte sportif faaliyetlere devam etmekteyiz. Yaz futbol okullarına inanılmaz talep aldık. Bu da bizi çok mutlu etti. Tüm branşlarda hedefimiz mahallemizi en iyi şekilde temsil ederek tarihine yakışır biçimde örnek olabilmektir. Küplüpınar Yeşildağspor olarak Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak istiyoruz. Kuruluş tarihi neredeyse Bursaspor ile bir olan kulübümüzün en büyük sorunu ise antrenmanlarımızı yapacağımız bir tesisimiz yok. Bu konuda devlet büyüklerimizden destek bekliyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.