Hava Durumu

'Kurallara uyuyoruz" denmişti: Pes dedirten görüntüler ortaya çıktı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı SAMULAŞ A.Ş Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, toplu taşıma araçlarında gerekli önlemleri ve tedbirleri aldıklarını söylemişti. Ancak sosyal medyaya düşen fotoğraflar, vatandaşların balık istifi yolculuk ettiğini ortaya çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2020 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2020 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Kurallara uyuyoruz" denmişti: Pes dedirten görüntüler ortaya çıktı!

Dolmuş ve minibüslerde sıkı bir şekilde maske ve sosyal mesafe uygulaması kontrolü yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı tramvay ve belediye halk otobüslerinde yapmadığı için eleştirilmişti.

SAMULAŞ A.Ş'nin Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı da "Gün içerisinde otobüs ve tramvayla ilgili amirler ve güvenlik personeli maske kullanımı, sosyal mesafe ve oturma düzenlerini kontrol ediyor, gerekli durumlarda uyarılarla virüs yayılımını engellemek için çalışıyoruz. Koltuklar üzerinde de sosyal mesafe uyarılarımız bulunuyor. Tramvaylarımızda yine gezici güvenlik personelimiz ve en yoğun bazı istasyonlarda daha sık yapılan kontroller ile sosyal mesafenin korunması sağlanmakta" dedi.

BELEDİYE FOTOĞRAFLARI PAYLAŞTI

Büyükşehir belediyesi de sosyal medya hesabından tramvay ve otobüslerde alınan önlemler sonucunda yapılan yolculuğun fotoğraflarını paylaşarak, "Toplu taşımada her türlü önlemi hassasiyetle alıyoruz. Sizler de sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uyarak toplum sağlığını korumamızda bize yardımcı olabilirsiniz" diye yazdı.

Paylaşılan fotoğrafta tramvayda ayakta yolcu bulunmaması dikkat çekti.

"KİMİ KANDIRIYORSUNUZ"

Vatandaşlar ise belediyeye tepki göstererek, "Tabii ya yersen! Hafta içi sabah saatlerinde sanayiye giderken de çeksenize böyle fotoğraf kimi kandırıyorsunuz. Hafta içi sabahları böyle bir görüntü yok maalesef. Millet iç içe" diye yazdı.

SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı'nın açıklamalarından kısa bir süre sonra sosyal medyaya düşen fotoğraf, söylemlerin aksine görüntüler yaşandığını ortaya çıkardı.

Fotoğrafta, insanların tramvayda balık istifi şeklinde yolculuk yaptığı, sosyal mesafeyi hiçe saydıkları dikkatlerden kaçmadı. (Sözcü)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.