Hava Durumu

Kürk polemiğinde yeni açıklama: Vasiyetimden sizi çıkardım

Sanatçı Bülent Ersoy'un "Kürklerimi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlayacağım" sözlerinin ardından dernek "Bu bağışı kabul edemeyiz" açıklamasını yaptı. Ersoy yaptığı yeni açıklamada, "Varlığımın bir kısmını bağışlamıştım, vasiyetnamemi yeniden düzenlettim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2020 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2020 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kürk polemiğinde yeni açıklama: Vasiyetimden sizi çıkardım

Bülent Ersoy'un kürklerini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne (ÇYDD) bağışlayacağını açıklamasının ardından tartışmalara gündeme oturdu. Dernek, Ersoy'un kürk bağışını kabul etmeyeceklerini duyurdu.

Gelişmelerin ardından 68 yaşındaki Ersoy, ÇYDD'yi vasiyetnamesinden çıkardığını açıkladı.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Ersoy yeni açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Ben bu hediyemi, bu tarz spekülasyonlar oluşmadan önce yüreğimdeki samimi duygularımla bir röportajım esnasında beyan etmiştim. Muhterem dinleyicilerimden gelen bazı olumsuz yorumlar üzerine; kendimi aklamak ve paklamak adına kimseyi ya da kurum ve kuruluşları kullanmak değildi niyetim."

"Geçtiğimiz yıllarda avukatlarıma kaleme aldırmış olduğum vasiyetnamemde hatırı sayılır taşınır ve taşınmaz mal varlığımın bir kısmını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlamıştım."

"Dernek tarafından yapılan bu açıklamalar üzerine değerli avukatlarıma talimat vererek vasiyetnamemi yeniden düzenlettim. 3. maddede yer alan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne yapmış olduğum bağışlarımın iptalini gerçekleştirdim."

"İlkelerinden esinlendiğinizi belirttiğiniz dünya lideri, çağdaşlığın en yüce temsilcisi, başkomutan büyük Atatürk'ün ve dünya tarihinin en görkemli imparatorluklarından Osmanlı İmparatorluğu'nun muhteşem padişahlarının da kürk kullandıklarını sizlere hatırlatırım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.