Hava Durumu

Kürtaj yasası geliyor

29 Mayıs 2012 16:35 (Son güncelleme 29 Mayıs 2012 16:57) Başbakan Erdoğan, "Bakanıma söyledim, kürtajla ilgili yasayı hazırlıyoruz ve bu yasayı çıkartacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2012 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2012 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kürtaj yasası geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Zaten bakanıma söyledim, kürtajla ilgili yasayı hazırlıyoruz ve bu yasayı çıkartacağız'' dedi.

Erdoğan, Pendik'teki Emsey Hospital'ın hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen törende konuştu. Erdoğan, ABD'de kürtaja karşı mücadele ve yasalar olduğunu belirterek, ''Batı'nın birçok toplumunda aynı şekilde bununla ilgili çıkarılmış yasalar var. Şimdi biz de bunu çalışıyoruz. Bunun bizim değerlerimizde bir defa yeri var. Buna müsaade edilmez. Allah göstermesin, bir ölüm tehdidi gibi şeyler, onlar ayrı konular...'' dedi.

Başbakan Erdoğan, doktorlar başta olmak üzere sağlık personeline yönelik saldırıları da şiddetle kınadığını belirterek, ''Sağlık personeline yönelik hiçbir saldırıya, hiçbir densizliğe karşı müsamahamızın olmadığı bilinmelidir. Sadece teşekkürü ve takdiri hak eden bu kardeşlerimizin daima yanındayız. Desteğimiz daima onlarla beraber'' dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.