Hava Durumu

'Kurye Yeliz' adliyeye sevk edildi

Kayseri'de uzun zamandır uyuşturucu kuryeliği yaptığı iddia edilen ve 'Kurye Yeliz' olarak bilinen Yeliz G. ile kendisini otobüs terminalinde bekleyen 2 kişi sorgularının ardından adliyeye çıkarıldı. Kurye Yeliz, banka hesabına para yatırılması ile uyuşturucu taşıdığını söylediği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2021 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2021 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Kurye Yeliz' adliyeye sevk edildi

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen 1'i kadın 3 şüphelinin şehirlerarası otobüsle Kayseri'ye uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaşan ekipler, operasyon için hazırlık yaptı.

Kent girişinde uygulama noktası oluşturan ekipler, plakası belirlenen yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüs içerisinde yolcu olarak bulunan Yeliz. G. isimli kadının üzerinde 900 gram bonzai ele geçirildi. Gözaltına altına alınan kadının kurye olabileceği ihtimali üzerinde duran polis terminal içinde onu bekleyen H.D. ve C.A.'yı da gözaltına aldı.

Polis merkezinde sorgulanan şüphelilerden Yeliz G.'nin, 'Kurye Yeliz' olarak bilindiği ortaya çıktı. Uyuşturucuların kendisine ait olmadığını, satıcının banka hesabına para yatırmasıyla kuryelik yaptığını söyleyen Yeliz G. otobüs terminalinde kendisini bekleyenleri ise tanımadığını belirtti. Sadece uyuşturucuları teslim etmekle görevli olduğunu söyleyen Kurye Yeliz ve 2 kişi sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.