Hava Durumu

Kuşları kovalamak isterken canından oldu!

Küçükçekmece'de güvercin besleyen 15 yaşındaki Samet Özkan, evin terasında sokaktan geçen elektrik tellerine konan kuşları kovalamak istedi. Sopayla yüksek gerilim hattına vuran Özkan, birden akıma kapılarak hayatını kaybederken, kuzeni de hafif yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kuşları kovalamak isterken canından oldu!

Olay, Saat 13.00 sıralarında Küçükçekmece Fevzi Çakmak Mahallesi Conker Sokaktaki 3 katlı binanın terasında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, evin çatısında güvercin besleyen 15 yaşındaki Samet Özkan, kuzeni Ş.Ö., (15) ile sokaktaki yüksek gerilim hattına konan kuşları kovalamak istedi. Özkan'ın sopayla vurduğu elektrik tellerinde aniden bir patlama yaşandı.

Elektrik akımına kapılan Özkan, aniden yere yığıldı. Kuzeni Ş.Ö. ise hafif yaralandı. Olayı gören bina sakinleri ve yakınları çıkan dumanları söndürürken, durumu itfaiyeye haber verdi. Olay yerine, sağlık, çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 15 yaşındaki Özkan'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Hafif yaralanan Ş.Ö., ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu sırada olayı öğrenen 15 yaşındaki çocuğun yakınları, sinir krizi geçirerek ağıtlar yaktı.

Polis, sokakta güvenlik önlemi alarak, yakınlarının çatıya çıkmasını engellemeye çalıştı. Daha sonra olay yerine gelen savcı, polis birlikte inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından Özkan'ın cenazesi, adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Cenazenin kaldırıldığını gören ailesi ve yakınlarından bazıları fenalaştı. Fenalaşanlar ambulansa alınarak sakinleştirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.