Hava Durumu

Kutsi'den aşk pozu!

Şarkıcı ve oyuncu Kutsi, rol aldığı "Benim Annem Bir Melek" dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker'le sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Kutsi-Sibel Ülker çiftinden aşk pozu geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2021 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2021 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kutsi'den aşk pozu!

'Benim Adım Melek' dizisindeki performansı ile adından söz ettiren Kutsi, çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker'e gönlünü kaptırmıştı. İlişkisini gözlerden uzak yaşayan çift, geçtiğimiz haftalarda Gaziantep'te nikah masasına oturdu. İkiliden ilk aşk pozu da geldi.

KUTSİ'DEN ROMANTİK PAYLAŞIM

Şarkıcı Kutsi, eşi Sibel Ülker ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak aşkını haykırdı. 48 yaşındaki Kutsi, eşi ile pozunu "O kadar güzel gülüyor ki... İyi ki varsın. İyi ki sevmişim seni. Sağ ol yanımda olduğun için, ömrüme ömür kattığın için; benim gönlü güzel, kalbi güzel günebakanım..." notunu düştü. Sibel Ülker'in Kutsi ile yer aldığı fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması aşkı ortaya çıkarmıştı.

FEYZA, KUTSİ'NİN EVLİLİĞİNE ÇOK SEVİNDİ

Şarkıcı Kutsi, sekiz yıllık sevgilisi Feyza Çıpa'dan sürpriz şekilde ayrılmış, dört aydır birlikte olduğu Sibel Ülker'le sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Feyza Çıpa'nın sanılanın aksine bu evliliğe çok sevindiği ortaya çıkmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.