Hava Durumu

Kylian Mbappe ayrılık için sinyal verdi

Paris Saint Germain forması giyen Kylian Mbappe, milli maçların ardından Fransız basını tarafından kendisine yöneltilen eleştirileri abartılı bulduğunu açıkladı. Ülke medyasının yurtdışında oynayan futbolculara pozitif ayrımcılık yaptığını savunan Fransız yıldız, bu durumun kendisini yorduğunu ifade etti ve kulübünden dahi ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kylian Mbappe ayrılık için sinyal verdi

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain forması giyen Kylian Mbappe, milli takımdaki performansı sebebiyle Fransız basını tarafından eleştirilmesine sert cevap verdi. Yurtdışında oynayan futbolculara milli takımda pozitif ayrımcılık yapıldığını söyleyen yıldız isim, Fransız medyasının orantısız eleştirisinden yorulduğunu ve bu sebeple kariyerine başka bir ülkede devam etmeyi düşündüğünün sinyallerini verdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kylian Mbappe, "Yurtdışında oynayan ve Fransa'ya yalnızca milli maçlar için gelen futbolcular için durum farklı. Ben sürekli buradayım ve benim hakkımda daha fazla konuşuluyor. Özellikle ülkenizin takımında oynarken ve bu süreçte elinizden gelenin en iyisini yaptığınızda gelen bu eleştiriler insanı gerçek anlamda yoruyor." dedi.

FRANSIZ BASINI YÜZÜNDEN PSG'DEN AYRILABİLİR

Kulübü Paris Saint Germain ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve Real Madrid ile Liverpool'un transfer listesine yer aldığı konuşulan Fransız futbolcu, olası bir ayrılık kararında Fransız basınının bu tutumunun büyük rol oynayacağını doğruladı. Kylian Mbappe, "Gelecekte neler olacağını göreceğiz. Tabii ki bu yaşananlar da karar almamda önemli rol oynayacak. Ancak tek kriter bu olmayacak. Bu yaşananlardan bağımsız olarak en önemli şey, olduğunuz yerde kendinizi mutlu hissetmeniz ve her gün orada olmaktan dolayı keyif almanız." ifadelerini kullandı. 22 yaşındaki oyuncu, Hosna Hersek'i 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından verdiği demeçte, "PSG'den ayrılığım konusunda bir gelişme olsa bugün bunu burada konuşurdum. Nihai kararımı verdiğimde bunu açıklayacağım" şeklinde konuşmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.