Hava Durumu

Kylie Jenner imparatorluğunu büyütüyor

Reality show yıldızlığından iş kadınlığına geçiş yapan Kylie Jenner 'güzellik imparatorluğu'nu büyütüyor. Jenner, makyaj malzemelerinden sonra bikini-mayo ve diğer deniz ürünlerinin üretimine başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2021 20:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2021 20:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kylie Jenner imparatorluğunu büyütüyor

Kylie Jenner, kendi adıyla kurduğu 'güzellik imparatorluğu'nu büyütüyor. Kozmetik markasıyla 1 milyar dolar servet elde eden Kylie Jenner, hem 2019'da hem de 2020'de, üst üste Forbes tarafından 'Servetini kendi yapan en genç milyarder - Self Made Billionaire' seçilmiş, daha sonra ileri sürdüğü gelirin gerçeği yansıtmadığı düşünülerek serveti inceleme altına alınmıştı.

İddiaları yalanlayan 23 yaşındaki Jenner, "Size şu anda ne kadar param olduğunu tespit etmekten çok daha önemli olan 100 farklı şey sıralayabilirim" diye çıkışmıştı.

MARKA İÇİN PATENT ALDI

Reality show yıldızı olarak ünlenen Kardashian/Jenner Ailesi'nin üyesi Kylie Jenner'ın servetiyle ilgili muamma sürse de Kylie servetine servet katmaya devam ediyor.
Kozmetik ürünleriyle güzellik dünyasında yer edinen Jenner, şimdi de mayo işine giriyor. Ünlü girişimcinin 'Kylie Swim' ve 'Kylie Swim by Kylie Jenner' markaları için patent başvurusu yaptığı öğrenildi.
Jenner'ın güneş gözlüğü, plaj çantası, mayo, plaj kıyafeti, şapka, ayakkabı, havlu vb. deniz ürünlerini içeren geniş bir yelpazede ürün satışına başlaması bekleniyor.

HAYALİNDEKİ MALİKANEYİ YAPTIRIYOR

Lüks yaşantısı ve yaptığı harcamalarla sık sık gündeme gelen Kylie Jenner, hayallerindeki malikaneyi yaptırmaya başlamasıyla kısa süre önce gündeme gelmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.