Hava Durumu

Kylie Jenner yara izini göstermek için bacağını açtı

Çocukken oyun oynadığı sırada geçirdiği korkunç kazadan sonra bacağında iz kalan genç TV yıldızı bu yara iziyle gurur duyuyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kylie Jenner yara izini göstermek için bacağını açtı

Kardashian'ların en küçüğü olan Kylie Jenner, sosyal medya hesabından ilhinç bir paylaşımdabulundu. Arabasının arkasında oturan 19 yaşındaki güzel, sol bacağını havaya kaldırarak poz verip yara izinin görünmesini sağladı.

SAKLAMA GEREĞİ DUYMUYOR

Kylie'nin bacağındaki yaranın ilginç bir hikayesi var. Çocukken saklambaç oynarken geçirdiği kaza sonucu metal direğin deldiği bacağındaki yara izini saklama gereği duymayan güzel model, üzerinde oynanmamış fotoğrafını gururla paylaşıyor.

KAZAYI ANLATMIŞTI

2011 yılında verdiği bir röportajda başından geçen kazayı anlatan Kylie, şu ifadeleri kullanmıştı: "5 yaşındayken ablamla beraber saklambaç oynarken gerçekten büyükçe bir kapının arkasında saklandım. Ablam beni bulamayınca da kapının dışına çıkmak için o sivri metal direğin üzerine tırmandım.

"ŞU AN KÜÇÜK GÖRÜNMESİNİN SEBEBİ..."

Daha sonra kaydım ve direk bacağıma girdi, çıkmaya çalıştım ama bacağımdan tamamen geçmişti. Şu an küçük görünmesinin sebebi sadece benim büyümüş olmam."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.