Hava Durumu

La Casa De Papel'in 5. sezon tarihi belli oldu

Netflix, tüm dünyada fenomen haline gelen dizisi La Casa De Papel'in 5. sezonun tanıtım fragmanını ve yayın tarihini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2021 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2021 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
La Casa De Papel'in 5. sezon tarihi belli oldu

Netflix'in her sezonu ayrı bir merakla takip edilen fenomen dizisi La Casa De Papel'in 5. sezonun yayın tarihi paylaştı. La Casa de Papel 5. sezon, her biri beşer bölümden oluşan iki parça şeklinde izleyici ile buluşacak. 1. Kısım, 3 Eylül'de; 2. Kısım ise 3 Aralık 2021'de yayınlanacak.

SOYGUN SONA ERİYOR!

İspanya Merkez Bankası'nda 100 saatten fazla bir süredir kapana kısılan Çete, Lizbon'u kurtarmayı başarmıştır ancak ekipten birini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşar. Sierra tarafından esir alınan Profesör'ün ilk defa bir kaçış planı yoktur. Başka hiçbir şeyin ters gitmeyecekmiş gibi göründüğü dakikalarda bankaya şimdiye kadar karşılaştıkları her şeyden çok daha güçlü bir düşman gelir: Ordu. Soygun olarak başlayan her şey savaşa dönüşürken, tarihteki en büyük soygunun sonuna yaklaşıyoruz.

Dizinin yaratıcısı Álex Pina, paylaşılan tanıtım fragmanı ile birlikte final sezonu için şunları söylüyor:

"Salgının ortasında 5. kısmı yazmaya başladığımızda, on bölümlük sezondan bekleneni değiştirmemiz gerektiğini hissettik ve ilk ciltte sezon finali veya dizi finali hissini yaratmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Son derece agresif bir tarzda çalışmaya karar verdik ve Çete'yi işin başına getirdik. 2. ciltte daha çok karakterlerin duygusal durumuna odaklanıyoruz. Bizi doğrudan ayrılmalarına bağlayan duygusal haritalarında bir yolculuğa çıkıyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.