Hava Durumu

Lady Gaga paparazzilerden kaçamadı

Roma sokaklarında görüntülenen Lady Gaga, koyulaştırdığı saçları, ilginç maskesi ve güneş gözlüğüne rağmen tanındı ve paparazzilerin objektifinden kaçamadı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2021 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2021 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lady Gaga paparazzilerden kaçamadı

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Lady Gaga, İtalya'nın Roma şehrinde görüntülendi. 34 yaşındaki şarkıcı, uzun süredir kullandığı sarı saçlarını koyu renge boyatmıştı. Lady Gaga, ilginç maskesinin yanı sıra üzerindeki kıyafetle de dikkat çekti.

YİNE DE TANINDI

Saç rengi değişiminin yanı sıra güneş gözlüğü ve ilginç maskesiyle de tanınmaz halde olan Lady Gaga, paparazzilerin objektifinden kaçamadı.

YENİ ROL İÇİN DEĞİŞTİ

Lady Gaga, fotoğraflarını çeken muhabirlere zafer işareti yaparak yoluna devam etti. Oyunculuk da yapan ünlü şarkıcının, saç renginin rol aldığı yeni proje için değiştiği ileri sürüldü. Lady Gaga, şu sıralarda yönetmenliğini Ridley Scott'ın üstlendiği Gucci adlı film için kamera karşısına geçiyor. İtalyan moda devinin hayatına odaklanan filmde, Lady Gaga, Gucci'nin eski eşi Patrizia Reggiani'yi canlandırıyor. Lady Gaga son olarak ailesinden, kendisi için önemli olan iki kişinin Covid-19 hastalığına yakalandığını açıklamasıyla gündeme gelmişti. 11 Grammy ödüllü Lady Gaga, aile üyelerinin hastalığının kendisini derinden sarstığını belirtmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.