Hava Durumu

Lakers'in şampiyonluk sevinci kursağında kaldı!

NBA'de 10 yıl sonra yeniden şampiyonluğa ulaşan Los Angeles Lakers, halka açık olarak düzenlenmesi planlanan şampiyonluk kutlamalarının corona virüsü salgını sebebiyle güvenli bir döneme ertelendiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2020 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2020 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lakers'in şampiyonluk sevinci kursağında kaldı!

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) finalinde Miami Heat'i 106-93 mağlup eden Los Angeles Lakers, seriyi 4-2 kazanarak 10 yıl aranın ardından NBA tarihindeki 17. şampiyonluğunu elde etti. LeBron James önderliğinde tarihinin en başarısız dönemlerinden şampiyonluğa uzanan Los Angeles Lakers'ın tarifsiz sevincine corona virüsü gölgesi düştü. Kulüp, corona virüsü salgını tedbirleri kapsamında şampiyonluk kutlamasını ileri bir tarihe erteledi. Yapılan açıklamada, şampiyonluk kutlamaları için kesin tarih verilmezken 'güvenli dönem' vurgusu yapıldı.

İŞTE LOS ANGELES LAKERS CEPHESİNDEN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA

"NBA şampiyonluğumuzu taraftarlarımızla birlikte kutlamak için sabırsızlanıyoruz. Şehir ve eyalet yönetimiyle gerçekleştirdiğimiz görüşme sonrasında, eğlenceli ve halka açık olarak organize etmeyi planladığımız kapsayıcı şampiyonluk kutlamalarımızı, halk sağlığı için tehlike arz etmeyecek bir dönemde düzenlemek üzere anlaştık. Bu arada, desteğiniz için siz Lakers Nation'a tekrar teşekkür ederiz

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.