Hava Durumu

Le Guen "Bu golleri kabul edemem"

Ligin ilk yarısında yüksek seviyede oyun oynadıklarını belirten Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, "Osmanlıspor'dan yediğimiz golleri kabul edemem. Böyle 2 golle yenilmek gerçekten çok yazık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2018 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2018 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen "Bu golleri kabul edemem"

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

ÇOK KÖTÜ BİR DURUM

Süper Lig'in 25. haftasında Bursaspor deplasmanda Osmanlıspor'a 2-1 ile boyun eğdi. Yeşil Beyazlıların tel tel döküldüğü karşılaşma sonrası konuşan Timsah'ın teknik direktörü Paul Le Guen, yedikleri goller için adeta ateş püskürdü. Fransız çalıştırıcı, "Bir teknik direktör olarak bu durumu kabullenmek çok zor. Geçen hafta yüksek bir performans sergileyip galibiyet aldık. Bir hafta sonra ise böyle bir savunma ortaya koymak ve böyle goller yemek bizim için çok kötü bir durum. Eğer yüksek seviyede oynamak istiyorsanız bu golleri yiyemezsiniz" diye konuştu.

BU KARARI BEN VERDİM

Ligin ilk yarısında oynanan futbolu ve John Bostock'un durumunu da değerlendiren Paul Le Guen, "Süper Lig'in ilk yarısında gerçekten çok yüksek seviyede maçlar oynadık. Ocak ayına kadar olan bölümde de böyle iyi oynayacağımızı herkese göstermiştik. Ancak ligin ikinci yarısında gözle görülür bir şekilde bir düşüş var. Aslında Osmanlıspor karşısında 2 gol yedikten sonra oyuna dönmek istedik. Ancak organizasyonumuzu kaybettik. Ve yediğimiz o kötü 2 golle yenilmek gerçekten yazık. Bostock konusu benim tercihim. Bu kararın sebebini paylaşmayacağım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.