Hava Durumu

Leicester City Liverpool maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Leicester City Liverpool maçı ile iki takım Premier Lig 24. hafta mücadelesinde rakip oluyor. Liverpool'a transferi ile dikkatleri üzerine Ozan Kabak takımında bu kritik maça ilk 11'de çıkacak. Çağlar Söyüncü de Leicester City ilk 11'inde. Cengiz Ünder ise maça yedek başlayacak. İşte Leicester City Liverpool maçı öncesi istatistikler ve canlı yayın bilgileri

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2021 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2021 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Leicester City Liverpool maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Liverpool'u konuk ettiği son üç Premier Lig maçını kaybeden Leicester, rakibine karşı yaşadığı en uzun seriyi sona erdirmek istiyor. Liverpool, Leicester ile oynadığı son 17 Premier Lig maçının 12'sini ve son yedi karşılaşmanın altısını kazandı.

İLK 11'LER

Leicester City: Schmeichel, Amartey, Evans, Çağlar Söyüncü, Ricardo, Ndidi, Tielemans, Albrighton, Maddison, Barnes, Vardy

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Ozan Kabak, Henderson, Robertson, Wijnaldum, Jones, Milner, Mane, Salah, Firmino

Leicester City'de Cengiz Ünder yedek kulübesinde

Jürgen Klopp döneminde ilk kez üst üste iki Premier Lig maçı kaybeden Liverpool, üç maçlık bir seriyi en son Kasım 2014'te Brendan Rodgers yönetiminde yaşamıştı. Sahasında oynadığı son altı Premier Lig maçında altı gole doğrudan katkı sağlayan Leicester orta sahası James Maddison aynı sayıda gol katkısını daha önceki 31 iç saha karşılaşmasında verebilmişti. Premier Lig'de Mohamed Salah'ın gol attığı son 10 maçın beşini kazanamayan Liverpool, Mısırlı oyuncunun fileleri havalandırdığı daha önceki 35 karşılaşmadan da galip ayrılmıştı.

OZAN KABAK, LİVERPOOL'DA İLK MAÇINA BUGÜN ÇIKIYOR! KLOPP AÇIKLADI...

Ara transfer döneminde Schalke'den Liverpool'a transfer olan Ozan Kabak'ın ilk maçına bugün Leicester City karşısında çıkıyor. Menajer Jürgen Klopp, Ozan Kabak ile ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Liverpool menajeri Jürgen Klopp, Fabinho'nun yeniden sakatlanmasının ardından Ozan Kabak'a Leicester City maçında forma verebileceğini söyledi. Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Klopp; "Savunmamıza yeni katılan Ozan Kabak genç yaşına rağmen çok sakin bir oyuncu, öğrenmeye açık. İyi bir savunmasının yapacağı gibi önüne çıkacak her mücadeleye rahatça girebilir. Genç yaşına rağmen büyük bir kalabalık önünde oynamaya alışkın. Ben onun yaşındayken bunu yapamazdım ama tribünde 200 kişi olsa bile keyif alırdım. Şimdi ise tribünde az kişi olduğu için her sesi duyuyorsunuz. Bir hata yapsanız anında hakkınızda yapılan yorumları kelime kelime duyabilirsiniz ama Ozan'ın bunda sorun yaşamayacağını sanıyorum. Takım oyunumuza adapte olmak için ilk günden doğru işleri yaptığını söyleyebilirim. Fabinho'nun da yokluğunda bir karar vereceğim ve bunu Leicester City maçında göreceksiniz." diye konuştu.

LEİCESTER CİTY LİVERPOOL MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Liverpool, Premier Lig'de bugün 15:30'da Leicester City ile deplasmanda karşılaşacak. Geçen sezonun şampiyonu Liverpool, ligde oynadığı son 9 maçta 2 kez kazanabildi, 3 kez berabere kalan Kırmızılar 4 de mağlubiyet yaşadı. Karşılaşma S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.