Hava Durumu

Lerzan Mutlu: Ceren Hindistan özür dilemedi

Şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu ile Ceren Hindistan, yeniden mahkemelik oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2021 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2021 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lerzan Mutlu: Ceren Hindistan özür dilemedi

Lerzan Mutlu, bir dönem sunuculuğunu yaptığı programda Ceren Hindistan'ın iş insanı Ümit Aslan'la imam nikâhı kıymasını eleştirmiş, Hindistan da bunun üzerine sosyal medyada "Türkiye'nin iki seviyesiz sürtüğü çıkmış bizi eleştiriyor" şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

Mutlu, bu paylaşım nedeniyle savcılığa başvurup şikayetçi oldu. Ünlü oyuncuya İstanbul 54. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 4 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Mahkeme, Ceren Hindistan'ı bin 160 lira adli para cezasına çarptırdı.

Lerzan Mutlu, ceza davasının kesinleşmesinin ardından bu kez İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak oyuncuya 10 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Avukat H. Barbaros Bursalıoğlu aracılığıyla mahkemeye sunulan dilekçede, Ceren Hindistan'ın hakaret eyleminden sonra özür dilemediği belirtildi: Ceren Hindistan, yaptığı eylemden sonra Lerzan Mutlu ile iletişim kurmamış, özür dilememiş ve pişmanlığını dile getirmemiştir. Tüm bu nedenlerle 10 bin lira manevi tazminatın hatasını telafi yoluna gitmeyen davalıdan tahsilini istiyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.