Hava Durumu

Lerzan Mutlu, Seren Serengil'den şikayetçi!

Şarkıcı Lerzan Mutlu, sosyal medya üzerinden meslektaşı Seren Serengil'le tartışma yaşadı. İkilinin arkadaşı Gülşah Saraçoğlu, Serengil'e olanları sordu. Serengil, Saraçoğlu'na, ünlü şarkıcıyı hedef alan sinkaflı sözlerin sarf edildiği bir ses kaydı gönderdi. Gülşah Saraçoğlu, bu kaydı Lerzan Mutlu'ya gönderdi. Savcılığa başvuran Lerzan Mutlu, Seren Serengil'i ihbar etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2020 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2020 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lerzan Mutlu, Seren Serengil'den şikayetçi!

Lerzan Mutlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Seren Serengil'in geçmişte yaptığı bir itiraftan yola çıkarak, "Başkalarıyla evliyken iki kızını çocuklarını bırakıp başka bir adama kaçan, Türkiye'nin gelmiş̧ geçmiş̧ en büyük kevaşesi' şeklinde bir ifade kullandı. Bu paylaşım sonrası Serengil, "Hadi" notuyla paylaştığı videonun altına, 'Motor seslerini duymuyorum' şeklinde açıklama yaptı.

ÜNLÜ MODACIYA GÖNDERİLEN SES KAYDI...

Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre, ikilinin arkadaşı ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, Serengil'e olup biteni sordu. Konuşma devam ederken Serengil, Saraçoğlu'na, Lerzan Mutlu'yu hedef alan bir ses kaydı gönderdi. Ses kaydında Serengil, Lerzan Mutlu hakkında, 'Kevaşe , O.. Motor' şeklinde sinkaflı sözler sarf ediyordu.

Saraçoğlu, Serengil'in kendisine gönderdiği kaydı Lerzan Mutlu'ya gönderip durumu anlattı. Bunun üzerine Lerza Mutlu, savcılığa başvurarak Serengil hakkında şikayetçi oldu. Savcılıkça olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.