Hava Durumu

Levent Kızıl net konuştu: Aday değilim

Bursaspor Kulübü'nün eski başkanlarından Levent Kızıl, olası bir kongrede aday olmayacağını açıkladı. Kızıl, "Bir kongre sürecine girildiğinde Bursaspor başkanlığıyla ilgili bir düşüncemin ailevi, özel şartlarımdan dolayı olmadığını ve olmayacağını açıklamak isterim" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Levent Kızıl net konuştu: Aday değilim

Bursaspor'da henüz bir kongre süreci olmamasına karşın camianın bu yönde taleplerinin artması kulisleri hareketlendirdi. Önceki gün eski başkan adaylarından Bursaspor'un İbrahim Yazıcı dönemindeki yönetim kurulunun genel sekreteri İlhan Uslu'nun "Yapılacak ilk kongrede Bursaspor Başkanlığı'na adayım" demesinin ardından bir çıkış da Yeşil Beyazlı kulübün eski başkanlarından Levent Kızıl'dan geldi. Son dönemde adının başkan adaylığı için geçmesi üzerine kamuoyunu bilgilendirme amacıyla yazılı bir açıklama yapan Kızıl, bu açıklamanın yanlış anlaşılmaların önüne geçmek adına bir zorunluluktan kaynaklandığını bildirdi. Levent Kızıl bugüne kadar suskun kalmasının nedenini de Bursaspor'un içinde bulunduğu hassas durum olarak gösterdi.

BAŞKANLIK DÜŞÜNCEM YOK

Olası bir kongrede aday olmayacağını net bir şekilde ifade eden Levent Kızıl, "Bunun üzerinden spekülasyonlar yapılmasını doğru bulmuyor, bunun bana ve Bursaspor'a zarar verdiğine inanıyorum. Başkanlığımdan önce ve halen Levent Kızıl ve Uludağ İçecek olarak Bursaspor'a miktarını bilemediğim sponsorluklarda ve katkılarda bulundum. Bu sezonki forma sponsorluğumuz ve yaptığımız diğer katkıların, bir Bursasporluluk bilinciyle önümüzdeki sene ve sonraki senelerde de artarak devam edeceğini paylaşmak isterim. Fakat bunun yanı sıra bir kongre sürecine girildiğinde Bursaspor başkanlığıyla ilgili bir düşüncemin ailevi, özel şartlarımdan dolayı olmadığını ve olmayacağını açıklamak isterim" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.