Hava Durumu

Libidoyu artıran yiyeceklere yenileri eklendi!

Hepimiz istiridye ve çikolatanın cinsel yaşama katkı sağladığını biliyoruz ancak libidoyu artıran başka yiyecekler olduğunu bilmekte de fayda var. Örneğin 'testis' anlamına da gelen avokadonun cinsel isteği artırması nedeniyle Aztekler'in bekar gençlere bu gıdayı yedirmemesi oldukça ilginç. İşte sizi hızlı bir şekilde havaya sokabilecek yeni yiyecek grubuyla tanışın.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2021 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2021 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Libidoyu artıran yiyeceklere yenileri eklendi!

Avustralyalı yazar Adam MacDougall, bu gıdaları tabağınıza koyduğunuzda onlara istediğiniz gibi hitap edebilir, isterseniz doğal viagra diyebilirsiniz diyor.

Karpuz, kan akışını artırma konusundaki kabiliyetinden dolayı aslında cinsel uyarıcı hap olarak adlandırılmıştır ve bu tabi ki, uyuyan cinsel dürtülerinizi uyandırmak söz konusu olduğunda inanılmaz derecede önemlidir.

Acı marul, cinsel hormonlarımızı artıran yatıştırıcı ve analjezik özelliklerinden dolayı içinde sütlü bir sıvı olan Lactucarium içerir. Aslında, acı marul, ağrıyı hafiflettiği iddia edilen özellikleri nedeniyle genellikle "afyon marul" olarak adlandırılır.

Önemli Not: Karaciğer hastaları, sarılık hastalığına yakalananlar, basuru olanlar, böbrek rahatsızlığı çekenler acı marulu mutlaka doktor tavsiyesiyle kullanmalıdırlar.

AVOKADO

Avokado, "testis" anlamına gelen Aztek kelimesinden türemiştir ve bir avokadonun şekline bakarsanız çok anlam ifade ediyorr.

Avokado, sağlıklı bir kalbe ve iyi kan akışına sahip olmanızı sağlamak için harika olan tekli doymuş yağlarla doludur, bu da cinsel yaşam söz konusu olduğunda çok önemlidir.

Öte yandan fosil kayıtlarına göre avokadolar milyonlarca yıl önceden beri yetiştirilmektedir.

Avokado kelimesi Azteklerde testis anlamına gelmektedir. Aztekler avokadonun cinsel isteği artırdığını düşünüyorlardı, bu yüzden henüz evlenmemiş gençlerin avokado tüketmesi yasaklanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.