Hava Durumu

Libya'da Türk gazetecilere alçak saldırı!

Libya'da cephe hattında yayın yapan Habertürk TV ekibinin içinde bulunduğu araca füze atıldı. Habertürk yazarı Mehmet Akif Ersoy ve kameraman Hasan Dönmez saldırıdan yaralı olarak kurtuldu. Saldırı anları kameralar tarafından kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2019 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2019 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Libya'da Türk gazetecilere alçak saldırı!

Libya'da uluslararası tanınırlığa sahip Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) ile darbeci general Halife Hafter'e bağlı güçler arasında yaşanan gerilim tırmanıyor.

TÜRK GAZETECİLERİ HEDEF ALDILAR

Türk gazeteciler de bölgedeki gelişmeleri yakından takip etmek için sahaya iniş yaptı. Gelişmeleri yakından takip eden Türk gazeteciler, füzeli saldırıya uğradı. Habertürk TV ekibinin içinde yer aldığı araca saldırı düzenlendi. Saldırıyı kimin düzenlediği henüz bilinmiyor.

SALDIRI ANI KAMERADA

Saldırının gerçekleştiği anda kameralar kayıttaydı. Görüntülerde ilk önce bir patlama sesi duyuluyor. Ardından bir inleme sesi geliyor ve aracın içinde bulunan bir gazeteci "Aracı vurdular" diyor. Gazeteci, "Şuan çatışma hattındayız. Aracımızı vuruyorlar" şu anda diye bir kaç kez tekrar ediyor. Bu sıralarda kurşun sesleri yankılanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.