Hava Durumu

Lider Beşiktaş'a eski oyuncusu Babel'den şampiyonluk göndermesi

Galatasaraylı Babel, eski takımı lider Beşiktaş'ın şampiyonlukta favori olduğu tabloda Galatasaray'ın geride kalmasına yönelik bir değerlendirme yaptı. Babel Galatasaray'da oynamadığı dönemi örnek vererek, "Bir sezon hatırlıyorum, Başakşehir birinci, Galatasaray ise 20 puan altındaydı. O sezon şampiyon oldular. Kağıt üstünden konuşmak doğru değil, Galatasaray bunu daha önce başardı ve biz de inanıyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2021 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2021 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lider Beşiktaş'a eski oyuncusu Babel'den şampiyonluk göndermesi

Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan ve Şampiyonlar Ligi'nde önemli işlere imza atan Ryan Babel, Galatasaray formasıyla eski takımına üstü kapalı bir gönderme yaptı. Son dönemde sosyal medya fenomenliği, emlakçılık, müzisyenlik gibi başka işlerle konuşulan Hollandalı isim, şampiyonluk tahminleri hakkında yorumda bulundu.

İşte Babel'in açıklamaları:

"KAĞIT ÜSTÜNDE İYİ YA DA KÖTÜ YOK"

"Yüzde yüz kazanacağımız maçı kaybedip, çok zor bir maçı kazanabiliyorsunuz. Futbolun güzelliği burada. Benim için her maç önemli, her maç aynı ciddiyette. Kağıt üzerinde bir rakip, iyidir kötüdür diye bakmıyoruz. Herkes herkesten puan alabiliyor, her sonuca açık geçiyor maçlar. Takımıma olan güvencim sonsuz. Umarım sonuna kadar bu mücadeleyi devam ettirip istediğimiz sonuçla ayrılırız.

"GALATASARAY BUNU BAŞARDI"

Galatasaray'ın şampiyonluk şansını değerlendiren ve taraftarlara seslenen Hollandalı futbolcu, "Mesaj olarak geçmişe dönmek istiyorum. Bir sezon hatırlıyorum, Başakşehir birinci, Galatasaray 20 puan altındaydı. Daha sonra takım inancını kaybetmedi ve sonunda şampiyonluk oldu. O zaman kazanılan şampiyonluk ruhuyla bunu kaybetmeyeceğiz ve sonuna kadar mücadele edeceğiz. Taraftarımız bizimle beraber olsun, bize inansın. Takım bunu daha önce başardı."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.