Hava Durumu

Lige damga vurdular!

Bursasporlu Emirhan Aydoğan ve Burak Kapacak'ın sezon boyunca ortaya koydukları performans rakamlara da yansıdı. İki Yeşil Beyazlı krampon sofascore internet sitesinin değerlendirmelerinde alanlarında zirvede yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2021 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2021 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lige damga vurdular!

EMİRHAN LİGİN EN İYİSİ

Bursaspor'un bu sezon yıldızı parlayan isimlerinin başında gelen Emirhan Aydoğan'ın dikkat çekici performansı istatistiklere de yansıdı. 23 yaşındaki futbolcu sofascore internet sitesinin yaptığı değerlendirmede sezonu 7,36 puan ortalamasıyla tamamladı.

Bu ortalama Emirhan Aydoğan'ı TFF 1. Lig'deki tüm oyuncuların önüne geçirdi. Emirhan'ı 7,34 ortalama ile İstanbulspor'dan Eduart Rroca, Samsunspor'dan 7,30 ortalama tutturan Veli Çetin, 7,27 ile aynı takımdan Yasin Öztekin ve 7,26 ile Altay'dan Marco Paixao takip etti.

Emirhan sezonu 7 gol 4 asistle tamamladı.

TOP SÜRME ONUN İŞİ

Yapılan değerlendirmede zirvede yer alan Bursaspor'dan bir başka isim Burak Kapacak oldu. 21 yaşındaki futbolcu maç başına 2,1 ve yüzde 54 ortalama ile başarılı top sürmede zirvede yer aldı.

Çektiği şutlarda maç başı yine 2,5 ortalama tutturan Kapacak, yaptığı atak girişimlerinde 12 kez büyük tehlike yarattı. Genç futbolcu 11 kez de yakaladığı gol şansını değerlendiremeyerek bu alanda ligin 5'inci basamağında kaldı.

Burak Kapacak bu sezon Yeşil Beyazlı formayla 31 lig maçında 7 gol, 7 asistlik performans ortaya koydu ve takımının skora en çok katkı yapan oyuncusu oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.