Hava Durumu

Limak Enerji'den hizmet saatlerine güncelleme

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da 5 milyon kişiye hizmet veren sektörünün öncü şirketlerinden Limak Enerji, koronavirüse karşı toplum sağlığını korumak amacıyla işlem merkezlerinin hizmet saatlerinde güncellemeye gitti. Limak Enerji,yarından itibaren geçerli olmak üzere 12.00- 17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2020 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2020 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Limak Enerji'den hizmet saatlerine güncelleme

Tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan koronavirüse karşı önlemlerini artıran şirket, işlem merkezleri için çalışma saatlerinde düzenleme kararı aldı.

Şirket, sağlık tedbirleri çerçevesinde işlem yapmak içingelen müşterilerinin ateşlerini ölçüyor, 10 metrekareye 1 müşteri denk gelecek şekilde ve sırayla içeri alıyor. Ayrıca düzenli olarak dezenfekte ettiği işlem merkezlerine yerleştirdiği antibakteriyel ürünler ile de para alışverişinde yaşanan olası temaslara karşı hem personelini hem de müşterilerini koruyor.

Sosyal mesafeyi korumanın ve zaruri olmadıkça evden çıkmamanın oldukça önemli olduğunu vurgulayan şirket,yaşanabilecek sağlık risklerini en düşük seviyede tutmak amacıyla müşterilerini, online kanallardan işlem gerçekleştirmeye davet etti. Limak Enerji müşterileri işlem merkezine gelerek halledebilecekleri başvuru sorgulama, abonelik başlatma, abonelik sonlandırma, borç sorgulama, fatura ödeme, güvence bedeli iadesi ve bilgi güncelleme işlemlerinin tamamını online işlem merkezi üzerinden yapabiliyor. Şirket çağrı merkezi, mobil uygulama ve e-Devlet üzerinden de 7 gün 24 saat hizmet sunarak ve işlem merkezlerindeki bilgilendirme panoları ve sosyal medya kanalları aracılığıyla bilgilendirme mesajları paylaşarak, müşterilerinin sağlığını koruyor.

LİMAK ENERJİ HAKKINDA

"Hayatı Aydınlatıyoruz" sloganıyla yola çıkan Limak Enerji; Limak Holding kuruluşudur. 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) ilgili mevzuatları çerçevesinde 28.09.2012 tarihinde kurulmuştur. Görevli elektrik tedarik lisansına sahiptir. Aynı zamanda son kaynak tedarikçisidir. Kalite Yönetim Sistemleri ve benimsediği EFQM modeli ile müşterilerine rahat, konforlu ve hızlı hizmet anlayışıyla yatırımlarını sürdürmektedir.

Genel Merkez Binası, Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale'de 9 Bölge Müdürlüğü, 100'ü aşkın Müşteri İşlem Merkezi(MİM) ile abonelik, tahsilat, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifelerden yararlanma gibi birçok hizmet sunulmaktadır. EPDK tarafından belirlenen, yıllık elektrik tüketimi 1400 kWh olan serbest tüketicilere indirimli elektrik satışı yapmaktadır. Serbest tüketiciler için kampanyalar düzenleyerek, avantajlı tarifelerle elektrik satışını tüm Türkiye'de gerçekleştirmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.