Hava Durumu

Limak Uludağ Elektrik ile 'enerjik tatil'

Limak Uludağ Elektrik, yaz tatiline girerken hazırladığı 'yenilenebilir enerji' kaynakları ve sağladığı faydayı resimlerle anlatan 'Enerjik Tatil' boyama ve etkinlik kitabı ile çocukların keyifli zaman geçirmesini sağlarken, çocukları bilgilendirecek.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2017 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2017 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Limak Uludağ Elektrik ile 'enerjik tatil'

Limak Uludağ Elektrik, çocukların yaz tatili heyecanına ortak oluyor. Yoğun geçen eğitim-öğretim yılının ardından öğrencileri karne telaşı sararken, Limak Uludağ Elektrik de görevli elektrik tedarik şirketi olduğu bölgedeki anaokulu öğrencilerinin hem öğrenebileceği hem de eğlenceli dakikalar geçirebileceği yenilenebilir enerjiyi anlatan "Enerjik Tatil" boyama ve etkinlik kitabı hazırladı.

Bursa Öğretmen Neşe Horasan Anaokulu'ndaki öğrencilerle buluşan Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, boyama kitaplarını öğrencilere dağıttı. Aytac, ülkenin geleceği olan çocukların alacakları iyi eğitimle Türkiye'yi daha ileriye taşıyacaklarını belirterek, "Biz de Limak Uludağ Elektrik olarak geleceği inşa edecek olan çocuklarımıza güveniyoruz. Yıl içinde başta Bursa olmak üzere Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da eğitim kampanyalarına destek verdik. Okulların ihtiyaçlarını karşıladık. Bugün de çocuklarımızın tatil heyecanına ortak olurken hem eğlenceli saatler geçirebileceği hem de öğrenebileceği tatil aktivitesi düşündük. Yoğun geçen eğitim-öğretim yılının ardından öğrenciler dinlenmeyi hak etti. Ancak çocuklarımızın zamanını iyi değerlendirmesini sağlamalı ve çeşitli aktivelerle kişiliklerini de zenginleştirmeliyiz. Çocuklarımızın enerjisinin farkındayız. Onların güzel ve keyifli bir tatil geçirmelerinde payımız olsun istiyoruz. Enerjik Tatil kitabını Bursa'nın yanı sıra hizmet verdiğimiz Balıkesir, Çanakkale ve Yalova bölgelerinde de hediye edeceğiz. Tüm öğrencilere bu vesileyle iyi tatiller de dilemek istiyorum" dedi.

3-6 yaş grubu için hazırlanan Tatil Boyama kitabını Limak Uludağ Elektrik müşterileri, Bölge Yönetmenliklerinden ücretsiz temin edebilirler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.