Hava Durumu

Limon bahçesinde işlenen cinayet 9 yıl sonra çözüldü! İç çamaşırındaki...

Mersin'de limon bahçesinde boğazı kesilerek öldürülen Bilal Kemik'in katili tam 9 yıl sonra yakalandı. Cinayet dosyasını yeniden açan polis ekipleri, maktulün babasına ait binada kiracı olan İbrahim G.'den şüphelendi. Şahsın eşyalarında kriminal inceleme yapan ekipler, iç çamaşırı üzerinde maktule ait kana rastladı. İfadesinde 9 yıl önce işlediği cinayeti itiraf eden zanlı tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2021 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2021 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Limon bahçesinde işlenen cinayet 9 yıl sonra çözüldü! İç çamaşırındaki...

Mersin'in Erdemli ilçesine ailesiyle birlikte yaşayan Bilal Kemik'in (26), 3 Kasım 2012 tarihinde Kuyubeleni mevkisinde limon bahçesinde boğazının kesilerek öldürülmesi olayına ilişkin Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı çalışma başlattı.

KİRACILARINDAN ŞÜPHELENİLDİ

Savcılık olayın yeniden incelenmesi için Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde görevli polislerden oluşan özel bir ekip oluşturdu. Olay tarihinden bugüne kadar maktulün babasına ait 3 katlı binada kiracı olarak oturan şüpheli İbrahim G.'nin giymiş olduğu ve olaydan hemen sonra yıkadığı kıyafetler üzerinde ileri teknoloji kriminal inceleme gerçekleştirildi.

İÇ ÇAMAŞARINDAKİ KAN DETAYI YAKALATTI

Kriminal incelemede, şüpheliye ait iç çamaşırında maktule ait kana rastlanıldığının tespit edilmesi üzerine, Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığınca gözaltına alınan şüphelinin emniyette yeniden ifadesi alındı. 2012 yılında Bilal Kemik'i öldürdüğünü itiraf eden şüpheli İbrahim G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 9 yıl önceki cinayete dair soruşturmanın devam ettiği de öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.