Hava Durumu

Lisede 'Deli İbrahim' dayağına jet soruşturma

Antalya'da bir lisede görevli öğretmenin, "Ben Deli İbrahim'im" diyerek derse geç giren öğrencileri toplu halde darbettiği iddiasına ilişkin inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2016 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2016 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lisede 'Deli İbrahim' dayağına jet soruşturma
İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ulusal bir gazetenin Akdeniz ekinde, "Deli İbrahim dayağı" başlıklı bir haberin yer aldığı belirtildi.

Açıklamada, konuya ilişkin Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 13 Aralık 2016 tarihli raporda, "Şehit Volkan Canöz Anadolu İmam Hatip Lisesinin Türk Dili ve Edebiyatı bölümü öğretmeni İ.Ç'nin, okuldaki öğrencileri dövdüğü ile ilgili okulmüdürlüğünce tutulan 9 Aralık 2016 tarihli tutanağın İlçe Müdürlüğüne 12 Aralık 2016'da ulaştığı, konuyla ilgili inceleme ve soruşturma yapmak üzere muhakkik görevlendirildiği." ifadelerinin yer aldığı vurgulanarak, öğrenci velileri tarafından adı geçen öğretmen hakkında adli makamlara şikayette bulunulduğu ve adli işlemlerin devam ettiği kaydedildi. 

Döşemealtı ilçesinde öğretmen İ.Ç'nin, okul zilinin çalmaması nedeniyle derse geç kalan öğrencilerini dövdüğü iddia edilmiş, Milli Eğitim Bakanlığının hattını arayan veliler öğretmen hakkında işlem yapılmasını istemişti.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.