Hava Durumu

Liseli kız karne günü kaçırıldı

Balıkesir'in Altıeylül İlçesi'nde yaşayan lise öğrencisi 16 yaşındaki B.C.'nin karne günü okulun önünden bir araca bindirilerek kaçırıldığı öne sürüldü. B.C.'den 10 gündür haber alınamazken; CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm de bir an önce genç kızın bulunarak ailesine teslim edilmesi için devreye girdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2015 07:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2015 07:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Liseli kız karne günü kaçırıldı
Altıeylül’ün Ortamandıra Mahallesi’nde yaşayan Şener C., Hacı İlbey Ticaret Meslek Lisesi 2’inci sınıf öğrencisi kızı 16 yaşındaki B.C.’nin geçen 12 Haziran’daki karne gününde okulun önünden bir araca bindirilerek kaçırıldığı öne sürdü. Kızının başarılı bir öğrenci olduğunu söyleyen Şener C., "Sınıfını teşekkürle geçti. Karnesini aldığı gün; köylümüz Y.Y.’nin gelini B.Y. ile bir arkadaşı, şehir merkezindeki okulun önüne gelmiş. Kızımı ’köydeki düğün için elbise alalım’ diye kandırıp bir arabaya bindirmiş.ILAN"MERAK

'MERAK ETMEYİN KIZINIZ YANIMDA"

Oradan bir kafeteryaya gitmişler. Okuldan ayrılışlarını, polis merkezinde güvenlik kamerasından izledik. Kızımla en son 13 Haziran sabahı saat 07.30’da telefonla görüştüm. Bu görüşmeyi sağlayan Y.Y., "Telefonda bana ’Kızınız bizim yanımızda. Merak etmeyin oğlum G.Y. ile birlikte’diyerek telefonu kızıma verdi. Kızım benimle ağlayarak konuştu. O günden beri de kendisinden haber alamadık" dedi. Kızının bulunması için Valiliğe, Emniyet Müdürlüğü’ne, Cumhuriyet Savcılığı’na, Jandarma Komutanlığı’na başvurduklarını, ancak yetkililerin yaptıkları aramaların sonuçsuz kaldığını söyleyen Şener C., "Telefon görüşmesinin ardından köyden ayrıldıklarını düşünüyorum. Bence olayı aydınlatmak için Y.Y’nin yakalanması bile yeterli. Çünkü o kızımınnerede olduğunu biliyor. Ama elini kolunu sallayarak geziyor. Yetkililer de buna göz yumuyor. Ben kızımın okumasını, meslek sahibi olmasını istiyorum" diye konuştu.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.