Hava Durumu

Liseli kıza tecavüz

Antalya’da imam hatip lisesi öğrencisi 19 yaşındaki M.F. hakkında, aynı okulda eğitim gören 17 yaşındaki A.K.T’ye tecavüz edip hürriyetini kısıtladığı iddiasıyla dava açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2015 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2015 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Liseli kıza tecavüz
Antalya’da imam hatip lisesi son sınıf öğrencisi M.F., aynı okulun alt sınıfında eğitim gören A.K.T. ile flört etmeye başladı. Geçen yıl kasım ayında A.K.T’yi Tarım Mahallesi’ndeki evlerine götüren M.F., iddiaya göre tecavüz etti. M.F., "Seninle evleneceğim" diye ikna ettiği A.K.T. ile sonraki günlerde de ilişkiye girdi. Her ilişki öncesi A.K.T’yi zorlayan M.F., iki kez de ters ilişkiye girdi. 
 
Geçen 9 Şubat gecesi de M.F.’nin evinde kalan A.K.T, ertesi gün annesinin sıkıştırması üzerine durumu anlattı. Bunun üzerine anne G.B., kızına M.F.’nin annesini arattırdı. A.K.T., M.F.’nin annesi F.F.’ye yaşadıklarını anlattı. M.F.’nin annesi de iddiaya göre "Evime polis gelirse Antalya’yı size dar ederim" diye tehdit etti. Sonrasında A.K.T. annesiyle gidip, M.F. ile annesi F.F. hakkında şikayetçi oldu.
 
M.F. hakkında ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ’çocuğun cinsel istismarı’ ve ’çocuğun nitelikli cinsel istismarı’; annesi F.F. hakkında ise ’tehdit’ suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. 
 
Davanın ilk duruşmasında tutuksuz yargılanan M.F. ile annesi F.F., tecavüze uğradığı iddia edilen A.K.T.’nin annesi G.B. ile her iki tarafın avukatları hazır bulundu. A.K.T. ise duruşma salonu dışında kaldı. M.F. mahkemedeki savunmasında, A.K.T. ile bir süre arkadaşlık yaptıklarını, geçen şubat ayında da ayrıldıklarını söyledi. A.K.T. ile hiçbir zaman cinsel ilişkiye girmediğini savunan M.F., "Birkaç kez bizim eve gittik. Yalnız kaldık, ama ilişkiye girmedik. Bir kez de ben onların evine gittim. Ama hiçbir zaman ilişkiye girmedik. Ben kendisinden ayrılmak istediğimi söyleyince annemi aramış. ’Mehmet benimle ilişkiye girdi. Beni alacaksınız’ demiş. Beni de intihar edeceğini söyleyerek tehdit etti" dedi.
 
Mahkeme başkanı Mehmet Kesmen, yapılan muayenede genç kızın bekaretinin kaybedildiğine dair rapor verildiğini belirterek, "Bu rapora ne diyorsun" diye sorunca "Bunu ben bilemem. Ben yapmadım. Başkasıyla ilişkiye girip girmediğini bilemem" diye yanıt verdi. 
 
M.F.’nin tehditle yargılanan annesi F.F. ise geçen şubat ayında daha önce hiç tanımadığı A.K.T.’nin kendisine telefon açtığını söyledi. Telefondaki mağdurenin kendisini tanıtıp ’Oğlunla cinsel ilişkiye girdik’ dediğini anlatan F.F., "Ben de ’Bu durumu oğluma bir sorayım. Böyle bir şey var mı, yok mu. Varsa gereğini yapalım’ dedim" diye konuştu. A.K.T.’nin kendisini tehdit ettiğini iddia eden F.F., bu nedenle kendisinin de ’Antalya’yı sana dar ederim’ dediğini söyledi. Kızın annesi G.B. de tutuksuz sanıkların cezalandırılmasını istedi. 
 
Mahkemede A.K.T.’nin 19 Şubat günü alınan ifadesi de okundu. İfadesinde geçen yıl kasım ayında M.F.’nin evine gittiklerini anlatan A.K.T., "Oturma odasındaydık. Evde kimse yoktu. Mehmet bana sarılıp öpüyordu. Sonra soyunmaya başladı. Ben istemiyordum. ’İleri gitmeyelim’ dedim. Ancak giysilerimi çıkarıp benimle ilişkiye girdi. Mehmet çok inatçı ve ısrarcıydı. Kendisine karşı koyamadım. Beni ikna etti. Sonra da ’Nasıl olsa benim oldun. Artık benden kaçamazsın’ dedi. Evlilik planları yapıyordu. Ciddi olduğunu düşünüyordum. Bir gün beni annesiyle de tanıştırdı. İlk ilişkiden iki hafta sonra benimle tekrar ilişkiye girdi. Sonraki günlerde de 5-6 kez ilişkiye girdik. Her ilişki öncesi beni zorluyordu. İki kez de ters ilişkiye girdi" dedi.
 
YUMRUKLU SALDIRI
 
Sanıkların tutuklanma talebini reddeden mahkeme, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi. Duruşma çıkışında ailesiyle birlikte adliyeden ayrılan M.F., arkasından gelen bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Saldırgan olay yerinden koşarak kaçtı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.