Hava Durumu

Liselilerin kavgasında akıl almaz cinayet

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi’nde oturan 14 yaşındaki O.A., sokakta tartıştığı lise 2’nci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Berkay Hasancık’ı karnından ve kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Kaçarak bir teknede saklanan O.A., jandarma tarafından yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2013 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2013 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Liselilerin kavgasında akıl almaz cinayet

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Marmara Ereğlisi İlçesine bağlı Sultanköy Beldesi’nde meydana geldi. Beldede oturan O.A., İstiklal Caddesi’nde dolaşan ve yaz tatilini geçirmek için beldeye gelen 17 yaşındaki lise 2’nci sınıf öğrencisi Berkay Hasancık ile karşılaştı. İki kişi arasında tartışma çıkarken, O.A. yanında taşıdığı bıçakla Hasancık’ı karnından ve kalbinden bıçaklayarak yaraladı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hasancık, kurtarılamadı.

"LAF ATINCA SİNİRLENDİM"

Olayların ardından telaşa kapılarak kaçan O.A., jandarma tarafından saklandığı teknenin içinde yakalanarak gözaltına alındı. Sinir krizi geçirince jandarmanın sakinleştirilmeye çalıştı O.A. verdiği ifadede, Berkay Hasancık’ın kendisine laf attığını öne sürerek, "Sokakta karşılaştık bana laf atınca sinirlendim. Kavga sırasında bıçakladım, çok pişmanım" dedi.

ANNESİ ÖLDÜ, BABASI TERK ETTİ

Gözaltına alınan 14 yaşındaki O.A.’nın annesinin 2 yıl önce intihar ettiği, babasının ise beldeyi terk ederek kaçtığı öğrenildi. O.A.’nın 2 yıldan bu yana akrabalarında kaldığı ve okula gitmediği belirtildi.

Berkay Hasancık’ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, jandarma olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.