Hava Durumu

Liverpool Ibrahima Konate transferini resmen açıkladı!

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool, RB Leipzig'in Franzız stoperi Ibrahima Konate'yi 36 milyon pound serbest kalma bedeliyle transfer ettiğini duyurdu. Bu transfer, sezonun ikinci yarısını Liverpool'da geçiren Ozan Kabak için kötü haber anlamı taşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2021 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2021 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Liverpool Ibrahima Konate transferini resmen açıkladı!

Liverpool, RB Leipzig'in Fransız futbolcusu 22 yaşındaki Fransız futbolcusu Ibrahima Konate'yi 36 milyon pound serbest kalma bedeli karşılığında transfer ettiğini açıkladı.

Liverpool internet sitesine konuşan Konate; Böyle büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Yeni takım arkadaşlarımla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Leipzig'deki herkese bana kattıkları için teşekkür ederim" dedi.

OZAN KABAK İÇİN KÖTÜ HABER

36 milyon pound karşılığında Konate'yi alan Liverpool, sezonun ikinci yarısında kiralanan ve 18 milyon pound satın alma opsiyonu bulunan Ozan Kabak'ın bonservisini almama kararı verdi. Ozan Kabak, bonservisini elinde bulunduran Schalke'ye dönecek. Milli futbolcumuzla Leicester City ve Leipzig'in ilgilendiği iddia edilmişti.

Konate transferiyle ilgili konuşan Liverpool menajeri Jürgen Klopp; "Ibrahima gibi bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için çok mutluyum. Uzun dönemde takıma çok şey katacağına eminim. Bu sezon sakatlıklarla ilgili büyük sıkıntılar çektik. Nathaniel Phillips, Rhys Williams ve Ozan Kabak inanılmaz iş yaptılar. Bunu yürekten söylüyorum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.