Hava Durumu

Lokantada dehşet saçmıştı! Böyle yakayı ele verdi...

Niğde'de çalıştığı lokantada mutfaktan aldığı bıçakla iş arkadaşı Mestan Tekin'i (26) öldürüp, 4 kişiyi de yaraladıktan sonra tutuklanan Mehmet Şahin'in (38), olayın ardından yakalanma görüntüleri ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2019 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2019 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lokantada dehşet saçmıştı! Böyle yakayı ele verdi...

Görüntülerde lokantanın yakınlarındaki boş araziye kaçtığı görülen Şahin, kendisini teslim olmaya ikna etmeye çalışan polislere, "Zaten ölmüşüm ben" diye sesleniyor.

Boğazına bıçak dayayan Şahin, bir süre sonra ikna edilerek polis ekipleri tarafından gözaltına alınıyor.

NE OLMUŞTU?

Niğde'de bir lokantada, çalışanlardan M.Ş. cinnet getirip mutfaktan aldığı bıçakla, birilikte çalıştığı iş arkadaşları ve müşterilere saldırmış, olayda lokanta çalışanı Mestan Tekin hayatını kaybetmiş, 4 kişi de yaralanmıştı.

Olay, merkeze bağlı Aşağı Kayabaşı Mahallesi'nde lokantada meydana geldi. Lokanta çalışanı M.Ş., iddiaya göre henüz bilinmeyen nedenle cinnet getirip, mutfaktan aldığı bıçağı rastgele savurdu. Lokantada çalışan Emine K. (23), Adem Y. (41) ve Mestan Tekin (26) ile müşteriler Haluk Ç. (51) ve Yücel M. (31) aldıkları bıçak darbeleriyle yaralanmıştı.

CAMDAN KAÇTI

Beş kişi kanlar içinde yere yığılırken, M.Ş. camdan çıkıp, kaçtı. Yaralılar, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalelerinin ardından Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada tedaviye alınan yaralılardan Mestan Tekin, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Kaçan M.Ş. kısa sürede polis ekiplerince Selçuk Mahallesi'nde yakalanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.