Hava Durumu

Loris Karius, Union Berlin'den ayrılmak istemiyor!

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Liverpool'a dönen ve sezon başında Almanya Bundesliga ekibi Union Berlin'e kiralık imza atan Alman kaleci Loris Karius'ın geleceği belirsizliğini koruyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2020 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2020 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Loris Karius, Union Berlin'den ayrılmak istemiyor!

Spor Arena Dış Haber- 13 haftası geride kalan Bundesliga'da henüz hiç forma giyemeyen Karius, Almanya Kupası'nda 1-0'ın rövanşında Paderborn'a 3-2 yenilmelerine rağmen tur atladıkları rövanş maçında takımının kalesini korumuştu.

Alman basınında daha önce çıkan haberlerde Union Berlin'in Karius'tan memnun olmadığı ve devre arasında Liverpool'a geri yollamayı düşündüğü iddia edilmişti.

Paderborn maçının ardından konuşan Union Berlin teknik direktörü Urs Fischer; "Karius buraya zorlu biz sürecin ardından geldi. Takım olarak ona daha çok yardımcı olmamız gerekiyor. Gelecekte neler olacağını şimdiden söyleyemem" açıklamasında bulundu.

KARIUS AYRILMAK İSTEMİYOR

Alman basınında çıkan Union Berlin'in Karius'un kiralık sözleşmesinden çıkmak istediği yönündeki haberlerin ardından Alman kaleci için yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Bild'in haberinde Karius'un Liverpool'a dönmek istemediği, kendisiyle ilgilenen başka bir kulüp de olmadığı için sezona Union Berlin'De devam etmek istediği belirtildi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.