Hava Durumu

LÖSEV Bursa Ramazan'da da yüzleri güldürdü

1998 yılından bu yana ülkemizdeki lösemili çocuklar son yıllarda ise yetişkin ve erişkin kanser hastalarını kayıt altına alarak maddi manevi ve sosyal destekleri ulaştırmaya devam eden LÖSEV Bursa, Ramazan ayı ile birlikte faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2021 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2021 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
LÖSEV  Bursa Ramazan'da da yüzleri güldürdü

HABER | Merve ÖZDEMİR

Pandemi nedeniyle tam kapanmanın yaşandığı şu günlerde ise çocukların ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olabilmek için canla başla çalıştıklarını söyleyen LÖSEV Bursa İl Koordinatör Yardımcısı Aslı Metin Sakarya bu süreçte çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini anlattı. Sakarya, "Dünya ve ülkemizi etkisi altına alan covit-19 salgınından dolayı geçtiğimiz yıl Türkiye'de görüldüğü ilk günden itibaren çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ettik. Kayıtlı hastalarımızın Pandemi süresince daha da ihtiyaçları arttı. Sadece hastalarımız değil aileleri de süreçten etkilendi..Bu süreçte babalarımız ya işsiz kaldı ya da kısa çalışmadan yararlanmak durumunda, böyle olunca da evin geliri düştü. Aile daha çok ihtiyaçlı aile haline gelmiş oldu.Biz de bağışçılarımızın sayesinde onların her daim yanında olmaya devam ettik" dedi.

Birçok yerde tam kapanma olmasına rağmen LÖSEV'de bir kapanma ve kısıtlamanın söz konusu olmadığını söyleyen Sakarya, Ramazan ayı dolayısıyla yapılacak olan bağışların da kendileri için çok önemli olduğunu söylerken, "Yıl içerisinde hastalarımıza yaptığımız yardımların yanı sıra Ramazan ayı içerisinde de yapmış olduğumuz kuru gıda gibi farklı içeriklerin olduğu kolilerimizi ulaştırıyoruz. Nakdi yardımlar ve hastanemizde tedavi hizmetleri de aralıksız devam ediyor."diye ifade etti.

LÖSEV'e Ramazan boyunca zekat fitre ve bağışlarını yapmak isteyen hayırseverler için ise ulaşabilecekleri adres konusunda da açıklamada bulunan Sakarya, "Biz yıl boyunca yaptığımız yardımları tamamen bu bağışlar ile karşılıyoruz. LÖSEV'e bağış yapmak aslında çok kolay. Resmi internet sayfamız olan www.lösev.org.tr, tüm ulusal bankaların yine bağış ekranlarında hiçbir masraf ödemeksizin iban a bile gerek olmadan yapabilirler. Bunun için Ramazan bağışlarınızla, fitre ve zekatlarınızla önce çocuklar iyileşsin diyoruz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.