Hava Durumu

Love & Thunder'dan yeni set görüntüleri!

Chris Hemsworth ile Natalie Portman'ın başrolleri paylaştığı yeni Thor filmi Thor: Love Thunder'ın yeni set görüntüleri, Natalie Portman'ın Jane Foster olarak dönüşünün epey yankı uyandıracağına işaret ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2021 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2021 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Love & Thunder'dan yeni set görüntüleri!

Marvel Sinematik Evreni, Thor: Love & Thunder'ın gelecek yıl vizyona girmesiyle Chris Hemsworth'ün canlandırdığı ünlü karakteri yeniden hayranlarıyla buluşturacak. Öte yandan filmin yeni set görüntüleri Natalie Portman'ın da Jane Foster olarak dönüşünün epey yankı uyandıracağına işaret ediyor.

Marvel halihazırda Thor serisinin son filminin yapım aşamasında ve filmde Jane Foster ve Thor'un yanı sıra Galaksinin Koruyucuları da yer alacak. Independent Türkçe'nin aktardığı habere göre, çekimlerin devam ettiği setten gelen görüntüler Foster'ın Mjolnir'in güçlerini nasıl kazanacağına ve bunun Yeni Asgard'ı nasıl etkileyeceğine dair ipucu veriyor.

Yeni set fotoğraflarında Thor: Ragnarok'ta Odin'in öldüğü ve Hela'nın Mjolnir'i yok ettiği yere anıt dikildiği görülüyor. Çekiçten çıkan Uru metalinin parçalarının sergilendiği anlaşılıyor.Öte yandan videoda Jane Foster'ın muhtelemen Mjolnir'in gücünün etkisi altında olduğu görülüyor. İşte Thor: Love & Thunder'ın setinden birkaç gün önce yansıyan diğer fotoğraflar...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.