Hava Durumu

Löw’ün kaderini bir Türk belirleyecek!

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final maçında Fransa'ya yenilen Alman Milli Takımı’nın Teknik Direktörü Joachim Löw görevini bırakacak mı, yoksa devam mı edecek? Löw'ün kararını Harun Arslan'ın belirleyeceği söyleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Löw’ün kaderini bir Türk belirleyecek!
Almanların yüzde 84'ü Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw'ün Fransa yenilgisine rağmen görevinde kalmasından yana. Sadece yüzde 6'sı Löw'ün istifasını istiyor. Ancak Löw, görevine devam edip etmeyeceği konusunda kararsız. Şimdi tam bir sessizlik içine gömülen Löw'ün kararında uzun yıllardır menajeri ve ailedostu Harun Arslan'ın etkili olacağı konuşuluyor.

İDDİAYI BİLD GAZETESİ ORTAYA ATTI

Bild Gazetesi, Löw'ün 1998'den beri tanıdığı ve kariyerinin arkasındaki kişi olarak bilinen Harun Arslan'ı dinleyeceğini yazdı. Hannover'de yaşayan Harun Arslan, Löw'ün en çok güvendiği kişi olarak tanınıyor. Harun Arslan, Löw'ün transferlerini, sözleşmeleri organize ediyor. Futbolfederasyonları ve şirketlerle görüşmeleri yürütüyor.

‘BENİM KARİYERİMDE BÜYÜK KATKISI OLAN KİŞİDİR’

Perde arkasında duran ve sessizliği yeğleyen Harun Arslan için Löw, “Benim antrenör kariyerimde büyük katkısı olan kişidir” diyor. Harun Arslan 1998'de Löw'ü antrenör olarak Fenerbahçe'ye götürdü. O tarihten itibaren Harun Arslan, Löw'ün kariyerinin arkasındaki kişi olarak görülüyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.