Hava Durumu

Luca Marchesi kendini çizgi film karakterine benzetti

İtalyan model Luca Marchesi, çene egzersizleri yaptıktan sonra bambaşka bir görünüme kavuştu. TikTok'ta son halini takipçileriyle paylaşan model için, 'daha fazla egzersiz yapma üçgene dönüşeceksin' denildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2021 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2021 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Luca Marchesi kendini çizgi film karakterine benzetti

Çene kemiklerinin görünümüyle 'Alvin ve Sincaplar' adlı çizgi filmindeki Alvin karakterine benzetilen İtalyan model Luca Marchesi son haliyle şaşkına çevirdi.

Yıllar boyunca çene egzersizleri yaparak bu görünüme ulaştığını söyleyen Luca, TikTok'ta son halini paylaşınca hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

ÇENE EGZERSİZ LASTİĞİYLE BU HALE GELDİ!

İki aydan değişen yüzü ve görünümü nedeniyle birçok yere röportaj veren Luca şöyle söyledi: ''18 yaşında 104 kiloydum ancak hayalim model olmaktı. En iyi görünüme kavuşabilmek için kendime bir egzersiz programı çizmem gerekiyordu. İdeal kiloya ulaştım ancak ajanslar yüzümün çok yuvarlak olduğunu ve benimle çalışamayacaklarını söylediler. Ben de yüz kaslarımı güçlendirmek için çene egzersiz aletiyle istenilen yüz formuna ulaştığımı düşünüyorum.''

YENİ GÖRÜNÜM TAKİPÇİLERİNE TAKİPÇİ KATTI

Viral olan video, 1,8 milyon izlenmesini elde ederken son görünüm Luca'ya 910 binden fazla takipçi getirdi. Genç model şimdi bir ajansa bağlı olarak çalışıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.