Hava Durumu

Lüks aracında 5 TL'ye karpuz satıyordu! Cezadan kaçamadı

Sosyal medyada paylaşmak için 1 milyon 500 bin liralık araçla 5 liraya karpuz satan İranlı fenomen cezayı yedi... Rakamları alt üst eden İranlı'ya 1228 lira para cezası verildi. Fenomenin aracına da 2 hafta trafikten men cezası verildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2020 21:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2020 21:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lüks aracında 5 TL'ye karpuz satıyordu! Cezadan kaçamadı

Lüks aracında karpuz satan İranlı internet fonomeni ceza aldı. Milad Hatami'ye 1228 lira para aracına ize trafiktan 2 hafta men cezası verildi.

OLAY

Beyoğlu Hacı Hüsrev Mahallesi Piyalepaşa Bulvarı üzerinde lüks otomobilini yol kenarına çeken bir Arap ülkesi vatandaşı olduğu öğrenilen kişi, karpuz satışı yaptı. Lamborghini marka otomobilinin ön bagajına koyduğu karpuzların kilosunu 5 liradan sattığını duyuran kişi, "Şeker gibi 5 TL" diye bağırarak çevredeki vatandaşların da büyük ilgisini çekti.

Bu sırada lüks otomobilde karpuzları gören bazı kişiler ise, sıraya girerek karpuz satın aldı. Karpuzları satan kişi ise, gazetecilerin kendisini çektiğini farkedince karpuzları yol kenarına bırakarak otomobili ile uzaklaştı. Herkesin lüks arabanın bagajında neden karpuz sattığını merak ettiği kişinin İranlı sosyal medya fenomeni Milad Hatami Abadi olduğu öğrenildi.

İran'dan kaçmış

İran'da sosyal medyada yaptığı paylaşımları ile ünlenen Hatami, bazı videoları nedeniyle tutuklandı. Belli bir süre tutuklu kalan Hatami, tahliye olduktan sonra eşi Zeinab Mehdi ve kızı ile birlikte Türkiye'ye yerleşti. Antalya'da yaşayan Hatami, burada eşiyle birlikte lüks araçları ve malikane gibi evlerinde çektikleri videolarla ve lüks aracıyla sokak sokak gezmesiyle fenomen haline gelmiş.

İranlı Hatemi'nin, 2 milyona yakın takipçisi bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.