Hava Durumu

Lüks cipiyle derede mahsur kaldı!

Bursa’da işten çıkıp evine giden bir vatandaş lüks cipiyle Nilüfer Çayı’nın ortasında mahsur kaldı. Asfalt yol yerine dereden geçmeye çalışırken stop eden aracında mahsur kalan vatandaşı itfaiye ekipleri kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2013 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2013 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lüks cipiyle derede mahsur kaldı!

Merkez Nilüfer ilçesi ile Osmangazi ilçesini birbirinden ayıran Nilüfer Deresi'nde yine bilindik manzaralar yaşandı. Daha önce öğrencilerin içinde bulunduğu öğrenci servisi ile bir kamyonetin mahsur kaldığı derede, bu defa da lüks cipiyle dereden geçmeye çalışan bir vatandaş mahsur kaldı.

Edinilen bilgiye göre işten eve dönen Serkan Genç'in (27) kullandığı lüks cip, dere ortasına geldiğinde bir anda stop etti. Aracını çalıştırmaya çalışan sürücü, başarılı olamayınca çekiciye haber verdi ancak bu sırada derenin suları artmaya başladı. Lüks cip bir anda sulara gömülürken, sürücü camdan aracının üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. 1 saat boyunca kurtarılmayı bekleyen gencin imdadına Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri yetişti. Dere içine halat uzatan itfaiye ekipleri, aracı bulunduğu yerden çıkarmaya çalıştı. Yükselen sular itfaiye ekiplerine zor anlar yaşatırken, aracının üzerinde bekleyen sürücü 1 saat sonra kurtarıldı. İtfaiyenin halatıyla dere kenarına çekilen aracın içinden sular dökülürken, Genç daha önce de bu yolu kullandıklarını ancak baraj kapaklarının bir anda açılmasıyla çayın ortasında mahsur kaldıklarını söyledi. Dere kenarına geldiğinde rahat bir nefes alan Genç, aracının bir anda dere ortasında stop ettiğini ve elektriklerinin kesildiğini anlattı.

Dikkaldırım Mahalle Muhtarı Mustafa Özderya ise sürücülerin defalarca derede mahsur kaldıklarını ancak yine de burayı kullandıklarını söyledi. Sürücülerin kendi güvenlikleri açısından dere yolunu kullanmamalarını isteyen Özderya, yeni köprünün hizmete girmesiyle bu görüntülerin yaşanmayacağını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.