Hava Durumu

Lüleburgazspor'a İstanbul'dan destek

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Lüleburgazspor, yeni sezon için 15 Ağustos'ta sahaya iniyor. Başkanı Yılmaz Canpolat, "Lüleburgazspor'u hak ettiği profesyonel liglere çıkmak istiyoruz. Transfer sürecinde iyi oyuncuları kadromuza kazandıracağız. Sportif Direktörümüz ciddi bir çalışma gerçekleştiriyor. Lüleburgazspor Futbol kulübünü hedeflerine ulaştıracak bir kadro kuruyoruz. Takımımıza güveniyoruz, çok iddialıyız bu sezon şampiyon olacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2021 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2021 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lüleburgazspor'a İstanbul'dan destek

Lüleburgazspor Başkanı Yılmaz Canpolat'ı ziyaret eden İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı da, "Lüleburgazspor'un yeni sezonda başarılı olması için her zaman Yılmaz Canpolat başkanımızın yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Yanlarında olduklarımı göstermek için bu ziyareti yaptım. Çok olumlu geçen görüşmemizde kulüplerin sorunlarını masaya yatırdık ve son gelişmeleri değerlendirdik. Pandemi döneminde kulüplerimizin ve yöneticilerin yaşadığı sıkıntıları paylaştık. İnanıyorum ki Lüleburgazspor Kulübü lig başladıktan sonra her daim zirveye oynayacak ve mutlu sona ulaşacaktır" dedi.

Lüleburgazspor'un maçlarını oynadığı 8 Kasım Stadyumu'nu da ziyaret eden ve incelemelerde bulunan Subaşı "Lüleburgaz spor kulübü yönetimine ve Camiasına 2021-2022 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de başarılar dilerim" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.