Hava Durumu

Maç sonu olay çıktı! Başkan taraftarların arasına daldı

Süper Lig'de 9 haftadır kazanamayan Yeni Malatyaspor'da taraftarlar, Konyaspor maçında Başkan Adil Gevrek'i istifaya davet etti. Maç sonunda Gevrek ile sarı-kırmızılı taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2020 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2020 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Maç sonu olay çıktı! Başkan taraftarların arasına daldı

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da son dönemlerde alınan başarısız sonuçların ardından başkan Adil Gevrek yönetimine tepkiler çığ gibi büyürken, bugün oynanan müsabakanın ardından da gerilim iyice yükseldi. Yeni Malatya Stadyumu'nda 1-1'lik eşitlikle tamamlanan BtcTurk Yeni Malatyaspor - İttifak Holding Konyaspor maçının ardından ev sahibi ekibin taraftarları ile başkan Adil Gevrek arasında kavga yaşandı.

POLİS KORUMASIYLA ARACINA BİNDİRİLDİ

Maç sırasında "Yönetim istifa" şeklinde tezahüratlarda bulunan taraftarlar, müsabakanın ardından Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in stattan ayrıldığı sırada Gevrek'in aracının önünü kesti. Bu sırada aracından inen Gevrek, taraftarlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek, yumruk yumruğa kavgaya döndüğü öğrenilirken, araya güvenlik görevlileri girdi. Daha sonrasında Gevrek, polis korumasıyla aracına bindirildi ve taraftarların olduğu bölümden uzaklaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.