Hava Durumu

Mahalleleri tek tek geziyorum

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen dayanışma ve kaynaşma yemeğine katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bugüne kadar ilçede 109 mahalleyi tek tek gezip halkı dinlediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2013 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2013 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mahalleleri tek tek geziyorum

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa İl Başkan Sedat Yalçın, Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ile kuruluşundan bugüne kadar AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı’nın çeşitli kademelerinde görev yapmış partililerin katıldığı dayanışma ve kaynaşma yemeğinde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçede adım atmadıkları, hizmet ulaştırmadıkları mahalle ve sokak kalmadığını söyledi.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren kendilerini Osmangazi’nin hizmetine adadıklarını ifade eden Başkan Dündar, “Geçen 4 yıllık görev süremizde her mahalleyi tek tek gezip, vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde dinleyip çözüm ürettik. Halka sizin taleplerinizi yerine getirmek görevimiz diyerek çalışıp hizmet üretiyoruz 109 mahallemizin tamamında yürüttüğümüz çalışmalarımızda, bize çok büyük destek ve katkı sağlayan parti teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen yemekte, kısa süre önce hayatını kaybeden, AK Parti Osmangazi eski İlçe Başkanı Bayram Yıldız ile, partinin çeşitli kademelerinde görev yapıp hayatını kaybetmiş teşkilat mensuplarından Cevat Bayrak, Mustafa Ergün, Kadir Özkan, Kevser Meriç ve Tamer Şenyaz dualarla anıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.