Hava Durumu

Makamlardan her zaman sıkıldım

Vali Şahabettin Harput, her zaman bulunduğu günü son gün olarak gördüğünü belirterek, “Makamlardan hep sıkıldım. Makamlardaki iltifatlar ve teveccühlerden hoşuma giden sözlerden hep rahatsız oldum. Ben sizden dua ve helallik istiyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2013 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2013 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Makamlardan her zaman sıkıldım

Valiler kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Vali Şahabettin Harput için Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Merinos AKKM’de veda yemeği düzenlendi. BTSO Başkan Yardımcısı Feridun Kahraman, Vali Şahabettin Harput’un şehre büyük katkılar sunduğunu belirterek, “Bursa’nın termal ve tarih avantajlarını kullanılması noktasında büyük gayret gösterdi. Bursa’nın uluslararası arenada marka değerinin yükseltilmesi için ciddi adımlar attığını biliyoruz. Valimizin turizm alanındaki projelerinin bir an önce hayata geçirilmesini istiyoruz. Valimiz, ekonomik gücün değerini her zaman vurguladı ve bizi her zaman teşvik etti. Sayın valimizle daima uyum ve iş birliği içinde başarılı çalışmalara imza attık. Kendisini tanımaktan büyük onur duyduk” diye konuştu.

Son olarak kürsüye çıkan Vali Şahabettin Harput, konuşmasına “Değerli hemşehrilerim. Ben de artık Bursalıyım’ diyerek başladı. Vali Harput, her zaman bulunduğu günü son gün olarak gördüğünü dile getirerek, “Başlangıcı olan her şeyin sonu da vardır. Hep meslek ve genel hayatımda ben bulunduğumu günü son gün olarak bilirim. Her an görevimden ve dünyadan ayrılabilirim. Bu anlayışla görev yaptım. Hiçbir işi yarına bırakmadım. Son 6 yıl içinde pek çok güzellikleri birlikte çalışmayı Allah bize lütuf etti. Ben vermekten zevk alırım. Sevmekten ise güç alırım. Yorgunluktan mutluluk duyarım. Nerede ve niçin yoruluyorum, benim için bu önemli” diye konuştu.

VALİ HARPUT: “BEN SİZLERDEN BİRİYİM”

Bursa’nın sanayide ciddi mesafeler aldığını dile getiren Harput, “Katma değeri yüksek sanayi çok önemli. Almanya, bir kilogram ürünü 4 dolara satıyorken, biz 1,5 dolara satıyoruz. Sanayide verimleşeceğiz. Bursa, tarım şehridir. Tarım olmadan hayat olmaz. Sizleri seviyorum. Sizlerden birisiyim. Belki 6 ay sonra temelli sade vatandaş olarak, yanınızda olacağım. Zaten her zaman masanın bu tarafında dururken, öbür tarafındakileri unutmamak gerektiğini yaşadım. Makamlardan hep sıkıldım. Makamlardaki iltifatlar ve teveccühlerden hoşuma giden sözlerden hep rahatsız oldum. Ben sizden dua istiyorum. Ben helallik istiyorum. Ben tüm Türkiye insanına, herkese hakkımı helal ediyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından BTSO yönetim kurulu üyeleri, Vali Harput’a plaket takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.