Hava Durumu

Makedonya'da bir Bursalı!

Makedonya 2. Lig Batı Grubu'nda yer alan KF Vellazerimi (Vellazerimi 77) kulübü Bursalı teknik direktör Hüseyin Hürsoy'u teknik direktör olarak kadrosuna kattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2020 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2020 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Makedonya'da bir Bursalı!

HABER/ Tolga ÖZTAŞ

Başkan Blerim Sadiku'nun bizzat takımın başında görmek istediği Hürsoy önceki hafta Makedonya'ya giderek yeni takımıyla anlaştı. Şu anda Makedonya 2. Ligi Batı Grubu'nda ilk devre sona ermiş durumda bulunurken, KF Vellazerimi14 maç sonunda 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile topladığı 25 puanla 3. sırada bulunuyor. 2 grupta oynanan Makedon 2. Ligi'nde liderler direkt 1. Lig'e çıkarken, 2.'ler ise üst ligden gelecek takımla play-out maçı oynuyor.
İlk olarak Bursa Hakimiyet'in duyurduğu dev anlaşma sonrası KF Vellazerimi Teknik Direktörü Hüseyin Hürsoy da ilk açıklamasını Sönmez Medya aracılığı ile yaptı. Hürsoy, "Öncelikle beni bu göreve layık gören başta başkanımız Blerim Sadiku olmak üzere herkese teşekkür ederim. Önceliğimiz takımda bulunan genç yeteneklerin gelişimine katkı sağlamak ve onları parlatmak. Ancak ligde de çok iyi durumdayız. 2. ile aramızda sadece averaj farkı var, lider ile ise 2 puanlık fark bulunuyor. Ben Makedonya futbol gelişimine de katkı sağlayarak hem takımı bir üst lige çıkarmak hem de genç oyuncularımın seviye atlamasını istiyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.