Hava Durumu

Mako'da şampiyon belli oldu

Final maçında Ön Aydınlatma Montaj'ı 2-0 ile geçmeyi başaran Arka Aydınlatma Montaj, 2. Magneti Marelli Mako Elektrik Sanayi Ticaret A.Ş. Futbol Turnuvası'nda şampiyonluğa ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2017 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2017 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mako'da şampiyon belli oldu

Farklı birimlerde çalışanlar arasındaki arkadaşlığı artırmak için düzenlenen organizasyon renkli görüntülere sahne oldu

2 GRUPTA 16 TAKIM

Geleneksel 2. Magneti Marelli Mako Elektrik Sanayi Ticaret A.Ş. Futbol Turnuvası'nda şampiyon Arka Aydınlatma Montaj oldu. Nisan ayında firma Genel Müdürü Erol Bakan ile İnsan Kaynakları Müdürü Hakan Varcan'ın başlama vuruşuyla başlayan ve 2 ay süren organizasyon 2 grupta toplam 12 takımın katılımıyla gerçekleştirildi. Turnuvada toplam 64 müsabaka oynanırken finalde Ön Aydınlatma Montaj'ı 2-0 yenen Arka Aydınlatma Montaj mutlu sona ulaşmayı başardı.

Organizasyon sonunda düzenlenen törenle başarılı olan takımlara kupa ile madalyalarının yanı sıra sürpriz hediyeler de verildi.

SÜPER FİNALİ DE ALDI

2. Magneti Marelli Mako Elektrik Sanayi Ticaret A.Ş. Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan Arka Aydınlatma Montaj'a finalde yenilen Ön Aydınlatma Montaj ise ikinci oldu. Geleneksel hale getirilen organizasyonda en centilmen ekip Mako-2 Dinamo seçilirken müsabakalarda ise firmada çalışan hakemlerden Hasan Yıldırım ile Tamer Yılmaz düdük çaldı.

Ayrıca şampiyon olan Arka Aydınlatma, bir başka organizasyonu kazanan Plasticform'u Süper Kupa Finali'nde de yenerek sezonu 2 kupa ile kapattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.