Hava Durumu

''Makyaj koltuğunda çok ağladım''

Bir dönem rol aldığı dizilerle tanınan ünlü oyuncu gençlik yıllarında dış görünüşü yüzünden çok aşağılandığını, dayanılması güç sözlü tacizlerle karşılaştığını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2020 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2020 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''Makyaj koltuğunda çok ağladım''

Kendisine gözlerinin şeklinden dolayı "kurbağa" ya da "böcek" denildiğini anlatan yıldız yetişme çağındayken bu tür eleştirilerle başa çıkmanın çok zor olduğunu anlattı. Beverly Hills 90210 adlı diziyle yıldızı parlayan Tori Spelling, Instagram paylaşımında, fiziksel görüntüye yönelik acımasız eleştirilerin kişileri nasıl etkilediğini dile getirdi.

ÇOK AĞLADIM

Şu anda 47 yaşında olan Spelling, o dönemde gözlerinden nefret ettiğini ve makyaj koltuklarında çok ağladığını da satırlarına ekledi.

GELİŞME ÇAĞINDA BİR GENÇ KIZ İÇİN ÇOK ZORDU

90210 dizisine başladığımda fazla kendime güvenim yoktu. Sonra internet trolleri (evet, o zamanlar da vardı) bana 'böcek gözlü', 'kurbağa gözlü' dediler. Gelişme çağında bir genç kız olarak böylesine mikroskop altına alınmak zordu. Yıllarca, rol aldığım dizilerde ya da sinemalarda makyajcılara gözlerimi küçük göstermeleri için yalvardım. Makyaj koltuğunda görüntüm yüzünden ağladım."

'GÖZLER RUHA AÇILAN AYNADIR'

Hollywood'un en ünlü ve nüfuzlu yapımcılarından biri olan babası Aaron Spelling'in kendisine "Gözler ruha açılan aynadır" dediğini belirten Tori Spelling ile 1997 yılında Scream 2 adlı filmde rol aldığı dönemde görüşlerinin değişmeye başladığını belirtti.

O DERGİ KAPAĞI FİKİRLERİNİ DEĞİŞTİRDİ

O filmin bir sahnesinde çekilen görüntüsünü Rolling Stone dergisinin kapağında gördüğünde "gözlerinin, ruhunun hissettiklerini yansıttığını" düşünmüş Spelling. Anlattığına göre işte o andan sonra da görüntüsüne ilişkin fikirleri tamamen değişmiş.

ARTIK FAZLA ETKİLENMİYORUM

Tori Spelling hala görüntüsüne yönelik tacizkar sözler duysa da bunların daha kendine güvenli hale getirdiğini ileri sürdü.

O KABA YORUMLAR HİÇ UNUTULMUYOR

İnternette bu tür görünüşle ilgili zorbalığın eskiden var olduğunu ve günümüzde de eskisinden daha kötü bir şekilde sürdüğünü anlatan Spelling, 'Gelecek sefere tanımadığınız birinin yüzünün ya da bedeninin görüntüsünü ya da seçimlerini zorbaca eleştirmeden önce o kişilerin ruhunun bu kaba yorumları hatırlayacağını" unutmamaları konusunda da takipçilerini uyardı.

DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI

Hollywood'un efsane yapımcılarından Aaron Spelling'in kızı olan Tori Spelling, Beverly Hills 90210 ve Tori and Dean gibi yapımlarla adını duyurdu.

MUTLULUĞU İKİNCİ EVLİLİKTE BULDU

Spelling, ilk evliliğini Charlie Shanian ile yaptı. İki yılık bu evliliğin ardından 2006'da Dean McDermott ile evlendi. Çiftin beş çocuklu mutlu evliliği devam ediyor.

SUNUCULUK DA YAPIYOR

Tori Spelling, kariyerini oyunculuğun yanı sıra sunucu olarak da sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.