Hava Durumu

Manchester United'ın yıldızından Fenerbahçe'ye yeşil ışık!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme son olarak Manchester United'lı Andreas Pereira gelmişti. Başarılı futbolcu, Fenerbahçe'nin ilgisini doğruladı ve transfere yeşil ışık yaktı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 23:27
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2021 23:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Manchester United'ın yıldızından Fenerbahçe'ye yeşil ışık!

Fenerbahçe'nin ilgilendiği iddia edilen ve bonservisi Manchester United'da bulunan Andreas Pereira, hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt verdi.

Brezilya basınına konuşan Pereira Fenerbahçe iddialarını yalanlamazken, sarı-lacivertlilerin efsane Brezilyalısı Alex de Souza'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

"Türkiye'de futbol tutkusu çok üst seviyede" diyen Pereira, "Ayrıca Alex, benim idol olarak gördüğüm futbolculardan biri. Onun formasını giymek benim için muhteşem olurdu. Transfer neden olmasın?" dedi.

FENERBAHÇE'YE YEŞİL IŞIK!

Fenerbahçe iddialarına da yanıt veren başarılı futbolcu, "Görüşmeleri menajerime bırakıyorum. Eğer bu doğruysa benimle ilgilenen takımlarla görüşmeyi ve bana sunacakları projeleri dinlemeyi çok isterim. Fakat tıpkı benimle ilgilenen diğer kulüpler gibi, önemli olan kısım kulübün benim kariyerime dair neler planladığı" ifadelerini kullandı.

Geçen sezonu İtalyan ekibi Lazio'da kiralık olarak geçiren Brezilyalı yıldız, 33 maçta süre aldı ve 1 gol atıp 4 de asist yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.